L-ai cucerit definitiv! 10 replici care arată că e îndrăgostit nebuneşte de tine

Citeste tot despre: 

V-aţi cunoscut de ceva timp, te-a invitat la mai multe întâlniri şi totul pare că decurge perfect între voi. Începi tot mai des să te întrebi dacă el chiar este sufletul tău pereche, iar acest lucru te face să simţi fluturi în stomac. La fel şi atingerile lui şi felul în care îţi vorbeşte.

Începuturile oricărei relaţii de cuplu sunt fermecătoare, dar cum îţi dai seama cu adevărat dacă te iubeşte? Ei bine, studiază-i cu atenţie vorbele şi vezi cât de sincere şi spontane sunt. Dacă ţi le spune într-un context oarecare şi dacă simţi că nu sunt „poezii” învăţate pe de rost pentru a te impresiona, atunci poţi fi sigură că l-ai cucerit definitiv.

Iată 10 replici ale bărbatului de lângă tine pe care dacă ţi se spune înseamnă ca e îndrăgostit până peste cap:

1. „Acest lucru mi-a amintit de tine”

Bărbatul nu întotdeauna îţi va spune ce crede despre tine, pentru că vrea să fie discret, să-şi protejeze sentimentele de durere. El va vorbi despre ceva care îi aminteşte de tine. Se gândeşte la tine şi vrea să ştii asta, dar nu riscă să se exprime direct.

2. „Te pot ajuta”

Bărbaţii vor să se simtă utili. Dacă îţi oferă ajutorul, atunci te place foarte mult. Bărbaţii fac ceva doar pentru femeia de care le pasă cu adevărat sau pentru „scopul final”. Dacă vine cu oferte de ajutor, cu siguranţă nu-i eşti indiferentă.

Citește continuarea articolului, aici!

Citește și: 

Cum ştii că a ”călcat” strâmb! Şapte fraze pe care le rosteşte un bărbat infidel

Ioana Ginghină, reacţie dură după ce Alexandru Papadopol a fost surprins sărutându-se cu o altă femeie: ”Nu bănuiam!”

Loading...
 
 

Citește și