Îţi cade părul? Iată soluţiile pentru a scăpa de neplăceri!

Dacă ai părul fragil, se rupe uşor şi creşte foarte greu mizează pe câteva măşti naturale preparate în casă. Chiar dau rezultate!

Prepară un tratament din zece picături de vitamina A, două capsule de vitamina E, un gălbenuş de ou, două linguri de miere, două linguri de iaurt sau lapte gras şi zeama de la o jumătate de lămâie. Mai adaugă cinci picături de ulei de ricin, două linguriţe tinctură de urzică, puţin propolis şi o jumătate de banană pisată. Masează scalpul 5 minute, apoi lasă tratamentul să acţioneze o jumătate de oră.

Remediu anti-mătreaţă

Dacă te confrunţi cu mătreaţa şi ai părul subţire atunciprepară o mască naturală din 50 ml ulei de jojoba, patru picături de ulei de eucalipt, patru picături de ulei de lavandă şi din patru picături de ulei de rozmarin. Ia două-trei linguri din acest amestec, încălzeşte-l puţin şi aplică-l pe pielea umedă a capului, după ce te-ai spălat. Acoperă-ţi părul cu o folie de plastic şi cu un prosop şi lasă masca timp de o oră să acţioneze.Şamponează şi clăteşte apoi cu apă călduţă.

Mască pentru păr casant

Pentru rezistenţa firului de păr poţi încerca o mască dindouă grame de ulei de măsline, două grame de ulei de ricin, un gram de ulei de lavandă şi 195 de grame de alcool etilic. Amestecul se aplică pe părul spălat, tamponând rădăcina firului de păr cu vată umezită cu această soluţie. Se clăteşte a doua zi dimineaţa. Pentru rezultate vizibile, masca trebuie folosită o dată pe săptămână.

VEZI AICI ALTE REMEDII

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1