Invaţă să-i faci un masaj erotic de neuitat! Iată cinci secrete pentru femei!

Vrei o modalitate nouă de a-i arăta partenerului tău că-l iubeşti? Alege una dintre cele mai intime dovezi de iubire, masajul erotic.

Este un mod perfect pentru a încheia o zi stresantă pentru amândoi: tu îi pregăteşti partenerului o baie caldă, după care–l aştepţi în dormitor, gata să-i masezi fiecare părticică a corpului.  O astfel de alegere implică foarte multă dăruire din partea ambilor parteneri. Nu există atingeri mai pline de pasiune, pe care i le poţi oferi chiar tu. Apoi, faceţi schimb de roluri.

Alternanţa mişcărilor, efect garantat

Este indicat să începi masajul din zona frunţii şi a tâmplelor. Nu insista mai mult de cinci-şase minute, căci sunt suficiente pentru relaxare. Apoi continuă cu un masaj al pieptului, alternând mişcări uşoare cu apăsări mai adânci. Poţi chiar să foloseşti o mănuşă confecţionată dintr-un material fin. Sunt mişcări care înnebunesc pe oricine de plăcere.

Nu uita nici de spate, cel care îi dă, de cele mai multe ori, bătăi de cap pe timpul zilei. Lasă-ţi mâinile să alunece pe tot spatele, alternând mişcările circulare, apăsate, cu cele pe verticală, line, făcute doare cu vârful degetelor. Şi cum specialiştii spun că picioarele sunt zone erogene, este musai să le dai o atenţie mărită. Un gest care-ţi va asigura reuşita este să-i masezi partenerului, cu mişcări circulare, genunchii.

Masajul, terapie de cuplu

În afara faptului că este considerat cel mai puternic afrodisiac, masajul erotic poate fi o adevărată terapie de cuplu, căci ajută foarte mult la crearea unei legături profunde între parteneri. Acest lucru se întâmplă fiindcă masajul te ajută să descoperi zonele erogene ale partenerului tău şi-ţi reduce inhibiţiile.

Totodată, eliberează organismul de stres şi îmbunătăţeşte starea de spirit, În concluzie, este o formă excelentă de comunicare între doi oameni care se iubesc.

VEZI AICI CINCI PONTURI PENTRU UN MASAJ REUŞIT

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1