Include acest smoothie în dietă și vei reuși să slăbești

smoothie.jpg

smoothie dieta slabit banane regim
Un delicios smoothie care te ajută să slăbești
clickpentrufemei.ro

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Plănuiești să pleci în vacanță la mare, dar îți dorești ca într-o lună să slăbești câteva kilograme? Dacă da, atunci, pe lângă dietă și exercițiile fizice, ar trebui să incluzi o băutură pe bază de banane, care este absolut delicioasă.

Cauzele îngrășării

Câteva dintre principalele cauze ale depunerii grăsimii pe abdomen și coapse sunt: alimentația nesănătoasă, lipsa sportului, dezechilibrul hormonal, sarcina și nașterea, consumul excesiv de alcool.

Potrivit studiilor, femeile se îngrașă cel mai des în urma modificărilor hormonale. Însă, grăsimea acumulată în zona abdomenului ar putea duce la o serie de probleme de sănătate, cum sunt obezitate, colesterol mărit, hipertensiune arterială, dureri de spate, dureri articulare, boli cardiovasculare.

Persoanele care vor să slăbească iau în considerare intervenția chirurgicală precum liposucția, care vizează eliminarea grăsimii abdominale. Dar aceste proceduri pot fi costisitoare și pot avea efecte secundare. În schimb, pe lângă regim alimentar și sport, mai poți consuma o băutură naturală care poate contribui semnificativ la reducerea grăsimii corporale.

 

Află cum se pregătește acest smoothie pe clickpentrufemei.ro.

 

 

Ce nu e indicat să faci după ce ai mâncat!

Ce e bine să mănânci vara

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5