Iată cum să te machiezi ca Beyonce şi Victoria Beckham - VIDEO

Sunt printre cele mai în vogă femei şi apar întotdeauna machiate impecabil. Este vorba despre Beyonce şi despre celebra soţie a lui David Beckham, Victoria.

Ei bine, le poţi copia stilul şi chiar nu ai nevoie de un make-up artist pentru asta. Te poţi machia chiar tu, în câteva zeci de minute.

Beyonce, superbă cu "smokey eyes"

Serile de toamnă sunt cele mai potrivite pentru un machiaj smokey eyes. Alege fard negru, violet, gri, albastru ori verde şi nu vei da greş. Preferatul lui Beyonce este fardul în nuanţe de gri şi de albastru.

Un machiaj ca al frumoasei Beyonce are câţiva paşi simpli. Mai întâi, pentru bază, aplici fondul de ten mat, pe care îl uniformizezi perfect. Pui şi anticearcăn, ca să ascunzi chiar şi cea mai mică urmă de oboseală.

Rimelul, secretul privirii cuceritoare

Apoi, cu ajutorul unei pensule, aplică fard (gri, maro sau albastru, în nuanţă mai deschisă) pe pleoapa  superioară. După aceea, trasezi o linie cu fnuanţa cea mai închisă la jumatatea exterioara a pleoapelor superioare.

Apoi, cu aceeaşi culoare contureaza subtil si zona de sub ochi. Pentru ochi cu adevărat răpitori, ca ai artistei de peste ocean, şi pentru o privire seducătoare, mai ai nevoie şi de tuş şi de rimel negru.

VEZI AICI VIDEO EXPLICATIV

Loading...