Iată cel mai tare plan de luptă contra celulitei!

Aspectul neplăcut de „coajă de portocală“ îşi face apariţia de la vârste destul de fragede. Îngrijirea corespunzătoare te va ajuta însă să ai o piele fină şi sănătoasă. Iată ce să faci pentru ca celulita să devină o amintire.

Pentru a scăpa de celulită, îţi propunem un program de opt săptămâni, în urma căruia vei avea picioarele, coapsele, abdomenul şi braţele mai ferme şi mai tonifiate.

Mişcarea

Ai nevoie de: două gantere de două-trei kilograme şi de o saltea de exerciţii (dacă nu ai, foloseşte o pătură).

1 Coapse şi fund I

Stai în picioare, în poziţie dreaptă. Îndoaie coatele şi ţine ganterele în mâini, în dreptul urechilor. Îndepărtează-ţi piciorul drept de cel stâng şi ghemuieşte-te până ajungi cu coapsele paralele cu pământul.

Apoi ridică-te, iar pe măsură ce faci această mişcare apropie-ţi piciorul stâng de cel drept, până ajungi în poziţia din care ai pornit. Efectuează două seturi a câte 20 de repetări, alternând piciorul de pe care porneşti.

2 Coapse şi fund II

Stai cu picioarele depărtate, în poziţie dreaptă, cu coatele îndoite, şi sprijină ganterele pe fiecare umăr. Ghemuieşte-te încet, astfel încât picioarele să ajungă paralele cu pământul. Efectuează scurte ridicări din călcâie timp de 30 de secunde, apoi întoarce-te la poziţia de start. Efectuează două seturi a câte 30 de secunde.

3 Braţe

Stai în picioare, în poziţie dreaptă, şi ţine câte o ganteră în fiecare mână. Ţine-ţi coatele lipite de corp, apoi îndoaie-le, astfel încât să aduci ganterele la piept. Menţine câteva secunde şi întoarce-te la poziţia iniţială. Efectuează câte două seturi a câte şase repetări.

CITEŞTE AICI CONTINUAREA

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1