Iată ce poţiuni magice îți aduc noroc în dragoste

cuplu_iubire.jpg

bauturi magice afrodisiace iubire dragoste potiuni
Aceste băuturi conţin ingrediente afrodiziace care stimulează libidoul.
www.clickpentrufemei.ro

Te-ai îndrăgostit şi ai vrea ca şi el să simtă la fel? Simţi că relaţia cam scârţâie şi ai vrea să-ţi recucereşti partenerul, dar nu ştii cum? Iată câteva „reţete” magice, care-ţi vor readuce dragostea în viaţa ta.

Băuturile magice erau foarte căutate în Evul Mediu. Curtezanele câştigau cu aceste licori inimile celor mai râvniţi bărbaţi, dobândind putere şi influenţă. Unele poveşti începute de la un leac de iubire au intrat chiar în istorie. Licorile erau însoţite de ritualuri menite să-i farmece pentru totdeauna pe domnii cărora le erau dedicate. Acum, la câteva sute de ani depărtare, magia acestor licori nu a dispărut, deoarece ele conţin ingrediente afrodiziace care stimulează libidoul şi aprind atmosfera în dormitor. Nu-ţi rămâne decât să le încerci efectul.
 

Poţiunea Afroditei

 
Ingrediente: 5 picături apă de trandafir, 1 cupă de şampanie, 250 g zmeură.
 
Zdrobeşti zmeura şi strecori sucul obţinut printr-o sită foarte fină. Îl amesteci cu şampania şi-i adaugi picăturile de apă de trandafir. Pui poţiunea obţinută într-o sticlă închisă la culoarea, o torni într-un pahar de cristal şi o oferi persoanei iubite. Dacă vrei să faci acest lucru fără ca el să ştie, i-o torni în mâncare sau în băutura lui preferată.

Descoperă şi alte poţiuni magice care aduc noroc în dragoste pe clickpentrufemei.ro. 

 

Scapă de insomnie cu licori naturale!
Poțiunea magică pentru migrene

 

Loading...

Citește și

  • bautura uimitoare creste imunitatea ghimbir lamaie usturoi

    Dacă te lupţi cu oboseala cronică şi cu o circulaţie proastă, această reţetă este o adevărată minune pentru tine. Acelaşi lucru este valabil și pentru persoanele care au imunitatea scăzută sau probleme cu vasele de sânge.

  • Veste bună pentru şoferii cărora le place să mai bea un păhărel chiar dacă trebuie să plece cu maşina după aceea. A fost scoasă pe piaţă o băutură care reduce nivelul alcoolului din sânge în doar câteva minute.