Hidratează pielea cu albuș și miere

honey-1006972_960_720.jpg

masca fata miere albus hidratare riduri frumusete
Albușul și mierea elimină impuritățile prezente pe tegument.
clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Grație mineralelor esențiale și a proteinelor pe care le conține, albușul este utilizat ca un produs de înfrumusețare, fiind excelent atât pentru păr cât și pentru piele. În plus, albușul are proprietăți antiinflamatoare, astringente și decongestionate, care sunt esențiale pentru menținerea frumuseții și sănătății tegumentului.

 

Iată cum poţi include albuşul în rutina de îngrijire a pielii:

Exfoliant

Poţi folosi albuşul pentru a exfolia pielea. Aplică o mască facială pe bază de albuş şi mierea pentru a îndepărta celulele moarte de pe piele. 

Împotriva acneei

Datorită proprietăţilor antiinflamatoare, masca cu albuş are capacitatea de a reduce roşeaţa produsă de acnee. Această afecţiune dermatologică provoacă producţia excesivă de sebum, cauzând apariţia coşurilor.

Bate spumă un albuş, apoi aplică pasta obţinută pe faţa curată. Las-o să acţioneze 20 de minute, după care clăteşte cu apă călduţă. Repetă tratamentul o dată pe săptămână.

Împotriva pungilor de sub ochi

Proprietatea decongestionantă a albuşului are efect asupra pungilor care se formează sub ochi. În plus, are capacitatea de a estompa cearcănele cauzate de oboseală, stres şi lipsa somnului.

Descoperă cum se prepară masca din albuş şi miere pe clickpentrufemei.ro.

 

 Masca din morcovi redă strălucirea tenului

Vrei să scapi de stres? Fă-ţi o mască miraculoasă!

loading...
Loading...