Care sunt tendinţele în modă în toamna anului 2019

u110-pag-ei-1.-5col-shutterstock_494038183.jpg

Specialiştii spun că în acest sezon de toamnă-iarnă se poartă ţinutele în nuanţe vii, pastelate
Citeste tot despre: 

Poate ai observat: de cum cad primii stropi de ploaie, de îndată ce vremea se strică, garderoba oamenilor devine la fel de mohorâtă ca atmosfera de afară.

Pe stradă vedem doar negru şi gri. De ce să te contopeşti cu mulţimea? Designerii şi analiştii de modă te îndeamnă să fii îndrăzneaţă în acest sezon rece şi să porţi haine în nuanţe vii, vesele. Este noul trend.

u210-pag-ei-2.-1col-mnp_1013.jpg

Modelele au defilatla lansarea colecţiei de toamnă-iarnă Depot 96

Marile case de modă au stabilit tendinţele pentru acest sezon de toamnă-iarnă şi mizează pe culoare. 

Galbenul, rozul, muştarul, verdele-fistic, ciclamul, portocaliul sau roşul sunt nuanţele vedetă în această perioadă cu frig şi ploi. 

u310-pag-ei-4.-1col-mnp_1102.jpg

Modelele au defilatla lansarea colecţiei de toamnă-iarnă Depot 96

„Avem voie să purtăm oricât de multe nuanţe, atâta timp cât se îmbină armonios, se potrivesc, iar ţinuta nu pare încărcată. Anul acesta se poartă culorile foarte vii, acide. Recomandăm femeilor să fie îndrăzneţe, să renunţe la negru şi la bleumarin. Când pun culoare pe ele, radiază”, spune Iuliana Radu, director general Depot 96, cu ocazia lansării colecţiei de toamnă-iarnă 2019. 

u410-pag-ei-3.-1col-mnp_1084.jpg

Este la modă să te îmbraci din cap până în picioare în aceeaşi culoare

Evenimentul a fost orchestrat de analistul de modă Alin Gălăţescu care susţine că acum, în modă, nu mai există limite. Trebuie să existe doar bun simţ şi bun gust, să ştii să te pui în valoare. 

u510-pag-ei-5.-1col-jacheta-captusita-reserved-260-de-lei.jpg

Jachetă căptuşităReserved, 260 de lei

„Uitaţi de povestea cu asortarea, cu folosirea a două – maximum trei culori la o ţinută. Acum poţi să combini oricâte, nu există limite. Singura condiţie este să mergi fie pe culori calde, fie pe culori reci, iar nuanţele să aibă aceeaşi temperatură de culoare, adică să fie la fel de intense sau la fel de stinse”, spune specialistul. 

Mai mult decât atât, poţi trece în cealaltă extremă şi să te îmbraci din cap până-n picioare într-o singură culoare. 

u710-pag-ei-7.-1col-palton-de-lana-hm-500-de-lei.jpg

Palton de lână H&M, 500 de lei

„Este foarte la modă să porţi bluza, fusta, haina, pantofii şi ciorapii în aceeaşi nuanţă acidă, puternică. Trendul se va intensifica în sezonul viitor. Moda, acum, oferă nişte libertăţi foarte mari, dar trebuie să alegi un stil pe care vrei să mergi. Pot să spun că se poartă imprimeurile britanice, ţinutele sport, cu hanorace, helancă, pantaloni de antrenament, dar şi intervenţiiile de blană artificială sau naturală, fusta-pantalon sau suprapunerile (hanorace cu geci, vestă peste trenci etc.)”, adaugă Alin Gălăţescu.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1