Evită aceste diete-minune! Te îmbolnăvesc

diete_fulger_click.jpg

disociata dieta kilograme Dukan proteine
Dietele-fulger cauzează probleme digestive și căderea părului
www.clickpentrufemei.ro

Unele cure de slăbire sunt gândite astfel încât să le poți ține ani buni şi după ce ai slăbit cu ajutorul lor. Devin un mod de viață. Altele, în schimb, devin nocive dacă se mențin după ce „şi-au făcut treaba”.

Nu puține sunt persoanele care trec de la un regim la altul, pentru că nu obțin rezultatele scontate. Nutriționiştii nu recomandă un astfel de comportament. Pentru că unele diete, ținute timp îndelungat, pot produce carențe importante de vitamine şi de minerale. În traducere, probleme digestive, căderea părului, tulburări de comportament, de somn.

 

Dieta Dukan favorizează carențele de vitamine

Faimoasa dietă cu ajutorul căreia au slăbit multe vedete, presupune reducerea porţiilor şi renunţarea la carbohidraţi şi la grăsimi. Regimul Dukan cuprinde patru etape importante. În „etapa de atac“ se consumă doar proteine, în „etapa de întărire“ se adaugă proteinelor şi legume.

Cea de-a treia fază a dietei, „etapa de consolidare“, îţi permite să mănânci 100 de alimente, combinate după gust. Ultima etapă, „etapa de stabilizare“ presupune o alimentaţie normală, dar moderată.

Concluzia: Dacă mănânci multe proteine și renunți la vegetale, riști să privezi corpul de vitamine și minerale esențiale pentru sănătate.

 

Dieta disociata atrage ca un magnet efectul Yo-yo

Te-ai hotărât să slăbeşti şi vrei să încerci dieta disociată, a cărei regulă de bază este să mănânci la o masă alimente care fac parte dintr-o singură grupă. Principiul poate fi respectat şi pentru celelalte două mese principale ale zilei. Dieta a cunoscut de-a lungul timpului variaţii, cât să fie potrivită pentru toată lumea.

Află pe clickpentrufemei.ro și alte informații despre dietele periculoase pentru sănătate!

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1