Ești la dietă și nu slăbești: unde greșești?

weight-loss-concept_1163-1353.jpg

dieta slabit miscare trucuri slabit slabit rapid
Dacă nu faci mișcare, dietele, oricât de sofisticate, nu au valoare.
clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Ai început o dietă, încerci să slăbești, dar fără rezultat. Dormi prea puțin, sari peste mese, nu faci mișcare... toate sunt greşeli care te împiedică să ajungi la greutatea dorită.

Nu mai sări peste mese

Încerci să mănânci cât mai puţin sau pur şi simplu eşti atât de ocupată încât nu-ţi dai seama că sari, de cele mai multe ori, peste mese. Probabil, te gândeşti că o masă în minus va face bine pentru dieta ta. Greşit! Dacă vrei să slăbeşti trebuie să-ţi faci un program şi să-l respecţi. Este important să mănânci cele 3 mese principale ale zilei la orele potrivite. Specialiştii în nutriţie susţin că atunci când sari peste o masă, la urmatoarea vei fi înfometată şi nu vei mai ţine cont de porţii.

Fă mişcare

Daca nu faci mişcare, dietele, oricât de sofisticate, nu au valoare. Este recomandat să faci zilnic exerciţii fizice. Dacă ţii o dietă fără să faci sport, metabolismul tău va încetini şi va ajunge să ardă mai puţine calorii.

Odihneşte-te suficient

Odihna insuficientă duce la creşterea în greutate. Dacă dormi puţin, dezechilibrul hormonal creşte apetitul şi lipsa controlului asupra cantităţii de mâncare. Adulţii şi copiii care nu dorm suficient au un risc de obezitate cu 55%, respectiv cu 86% mai mare.

Descoperă alte trucuri utile pentru slăbit pe clickpentrufemei.ro. 

 

Fă-ţi singură dieta de slăbit

Dieta sănătoasă cu tărâţe de grâu

 

Loading...