Dieta în funcţie de vârstă. Meniul zilnic pe care să-l adopţi dacă ai 20, 30, 40 sau peste 50 de ani

dieta-in-functie-de-varsta.png

Dieta în funcţie de vârstă. Meniul zilnic pe care să-l adopţi dacă ai 20, 30, 40 sau peste 50 de ani
Sursa foto: Facebook
Citeste tot despre: 

Ştiai că alimentaţia diferă în funcţie de vârstă, mai alea atunci când vrei să slăbeşti? În mod evident, organismul şi funcţiile sale sunt diferite odată cu trecerea anilor, astfel că pentru a urma o dietă eficientă, care să te ajute să scapi de kilogramele în plus şi să îţi menţii sănătatea este bine să ştii exact cum ar trebui să arate alimentaţia ta zilnică.

Dacă la 20 de ani, organismul elimină imediat toxinele, iar arderile sunt la capacitate maximă, trecerea anilor îşi pune amprenta pe aceste funcţii, astfel că ele necesită stimulare, atât prin sport cât şi prin alimentaţie. Iată cum arată meniul pe o zi, în funcţie de vârstă, potrivit Libertatea.

Dietă de slăbit la 20 de ani

Mic dejun: 40 g cereale – fulgi de porumb sau de ovăz, 150 ml lapte, un fruct.

Prânz: 100 g carne slabă sau 130 g peşte, 15 g ulei de măsline, 200 g legume preparate sau crude, 60 g pâine, un iaurt, un fruct.

Citește continuarea articolului, aici!

Citește și:

Fostul soţ al Oanei Roman, reacţie ironică după anunţarea divorţului: "Perfect fără tine"
Dieta în funcţie de vârstă. Meniul zilnic pe care să-l adopţi dacă ai 20, 30, 40 sau peste 50 de ani

Loading...

Citește și

  • Din ce în ce mai mulţi adulţi şi copii dezvoltă diabet zaharat de tip 2, din cauza obiceiurilor alimentare nesănătoase şi a sedentarismului. Specialistul Click!, dr. Ovidiu Chiş, expert în medicina alternativă indiană, ne spune cum putem ţine sub control această afecţiune.

  • Din programul fiecătui weekend fac parte momentele de relaxare şi de răsfăţ gastronomic: adică o mâncare preferată, gustoasă şi sănătoasă. Desigur, răsfăţul gastronomic începe cu evaluarea caloriile conţinute de ingredientele folosite la prepararea meniului.

  • Pentru a slăbi în mod sănătos, specialiştii americani ne propun o dietă cu 100 de calorii mai puţin şi 2.000 de paşi în plus, în fiecare zi.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1