Dieta din Postul Crăciunului. Ce să mănânci ca să slăbeşti cinci kilograme

dieta_din_postul_craciunului.png

Dieta din Postul Crăciunului. Ce să mănânci ca să slăbeşti cinci kilograme
Sursa foto: Facebook
Citeste tot despre: 

Postul Crăciunului se întinde pe parcursul a 40 de zile, timp în care oamenii trebuie să respecte o mulţime de restricţii culinare. Mâncarea de post, însă, te poate ajuta să dai câteva kilograme jos cu uşurinţă.

Aşadar, dacă vei alege să ţii Postul Crăciunului alege să respecţi câteva reguli simple în ceea ce priveşte alimentaţia şi vei reuşi să dai jos până la cinci kilograme.

Dieta din Postul Crăciunului trebuie să fie una echilibrată şi variată, pentru a-i aduce organismului aportul de vitamine şi minerale necesar. De aceea, ţinut regulamentar, dar şi cu băgare de seamă (adică să nu ne înfometăm), putem slăbi chiar până la 5 kilograme în aceste 40 de zile de post, care se termină pe 24 decembrie, în Ajunul Crăciunului, potrivit a1.ro.

Citește continuarea articolului, aici!

Citește și: 

Analizele de sânge nu descoperă cancerul. Un medic recomandă: "Nu neglijaţi aceste investigaţii"
Încearcă aceste trucuri şi n-o să-ţi mai fie frig iarna. 5 sfaturi în sezonul rece

Loading...

Citește și

  • Din ce în ce mai mulţi adulţi şi copii dezvoltă diabet zaharat de tip 2, din cauza obiceiurilor alimentare nesănătoase şi a sedentarismului. Specialistul Click!, dr. Ovidiu Chiş, expert în medicina alternativă indiană, ne spune cum putem ţine sub control această afecţiune.

  • Femela-urangutan Oshine a fost convinsă cu greu de îngrijtorii de la o grădină zoologică din Marea Britanie să renunţe la dulciuri şi să treacă pe salate, informează Daily Mail.

  • Ediţia franceză a revistei Elle a ales-o pentru coperta sa pe Tara Lynn, un fotomodel care s-a săturat de diete şi a hotărât să pozeze, chiar dacă poartă talia 48!