Dieta cu murături te ajută să slăbeşti rapid. Cura este recomandată în sezonul rece

dieta-cu-muraturi.jpg

Dieta cu murături te ajută să slăbeşti rapid. Cura este recomandată în sezonul rece
Sursa foto: Facebook

Dieta cu murături poate fi ideală pentru tine dacă vrei să slăbeşti rapid. Este recomandată în sezonul rece, iar cel mai important aspect este hidratarea. Se ştie despre murături că sunt bogate în vitamina C, conţin probiotice şi bacterii favorabile florei intestinale, de tipul Lactobacilus acidophilus, bifidus, plantarum, leichmanii, fermentum.

Consumă pe tot parcursul zilei în jur de un kilogram de murături (varză murată, castraveţi, gogoşari, gogonele).
Pentru cele mai bune rezultate, îţi recomandăm ca în prima zi a dietei să mănânci numai murături. Astfel, soliciţi metabolismul să ardă rapid grăsimile şi începi să-ţi detoxifici organismul.

Citește continuarea articolului, aici!

Citește și: 
Se schimbă ora. Românii dau ceasul înapoi în nopatea de 26 spre 27 octombrie
Amalia Năstase, de nerecunoscut! A slăbit 30 de kilograme, iar acum şi-a schimbat look-ul complet

Loading...

Citește și

  • Din ce în ce mai mulţi adulţi şi copii dezvoltă diabet zaharat de tip 2, din cauza obiceiurilor alimentare nesănătoase şi a sedentarismului. Specialistul Click!, dr. Ovidiu Chiş, expert în medicina alternativă indiană, ne spune cum putem ţine sub control această afecţiune.

  • Un bucătar din Măgurele susţine că a găsit o cale de prevenirea a cancerului printr-o alimentaţie sănătoasă. Vally Bălăşoiu a finalizat de curând „primul tratat de bucătărie împotriva cancerului şi a colesterolului din lume" şi spune că cine respectă reţetele sale nu va face niciodată cancer.

  • Pentru a slăbi în mod sănătos, specialiştii americani ne propun o dietă cu 100 de calorii mai puţin şi 2.000 de paşi în plus, în fiecare zi.