Dieta cu miere și scorțișoară. Slăbești 2 kg pe săptămână

Ai probleme cu greutatea? Atunci îți recomandăm să încerci cea mai sănătoasă dietă cu miere și scorțișoară. Ai nevoie de puține ingrediente. Pofta de dulce va dispărea și kilogramele în plus vor începe să se topească. Poți slăbi 2 kg pe săptămână, fără să îți modifici alimentația.

Dieta cu miere și scorțișoară - proprietăți

Beneficiile scorțișoarei

Este un condiment aprecial și un aliat în lupta cu kg în plus. Se potrivește de minune cu mierea de albine, un antibiotic natural. Există două tipuri de scorțișoară:

  • Scortisoara de India (Cinnamonum tamala sau Cinnamonum zeylanicum) sau ceylon
  • Scortisoara de China (Cinnamonum cassia) sau cassia

Ambele tipuri de scorțișoară au aceleași efecte terapeutice. Scorțișoara de China e mai greu tolerată de tubul digestiv, dar e un antibiotic și antifungic mai puternic. Efectele scorțișoarei de India sunt mai tolerate de organism. Acționează puternic asupra sistemului nervos central și a psihicului.

Separat, mierea și scorțișoara au proprietăți uimitoare. Ambele ingrediente conțin: vitamine, substante minerale, zaharuri, enzime, acizi organici, antioxidanti.

Scorțișoara reduce grăsimea corporală. Este indicată diabeticilor care trebuie să consume 500 mg de scorțișoară dizolvată în apă, timp de 12 săptămâni. 3 grame de scorțișoară pe zi îmbunătățesc funcțiile insulinei. În plus, scorțișoara scade apetitul și nevoia de dulce.

Mirosul de scorțișoară, vanilie, coajă de portocală și cafea înlătură nevoia de a ronțăi ceva. Scorțișoara în ceai sau cafea diminuează pofta de mâncare.

Dieta cu miere și scorțișoară - ingrediente

Suc pentru slăbit. Scapi de 6 kg cu el

Dieta cu drojdie. Poți slăbi până la 5 kg în doar două săptămâni

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1