Dieta cu mere - slăbeşti până la şase kilograme, în doar cinci zile! Ce trebuie să mănânci

dieta-cu-mere_1.jpg

Dieta cu mere - slăbeşti până la şase kilograme, în doar cinci zile! Ce trebuie să mănânci
Sursa foto: Antena 1

Se spune că un măr pe zi ţine doctorul la distanţă, însă te ajută şi să slăbeşti, motiv pentru care îţi recomandăm dieta de cinci zile, care te va ajuta să dai jos kilogramele în plus, dar şi să-ţi îmbunătăţeşti starea de sănătate.

Dieta cu mere presupune să consumi numai mere la micul dejun, la prânz şi la cină, în timp ce în a doua zi ar trebui să consumi mere la micul dejun şi la cină, în timp ce la prânz ai voie să mănânci şi mere şi legume. În doar cinci zile, vei da jos până la şase kilograme.  

Descoperă meniul pentru cinci zile în dieta cu mere, mai jos: 
1. Prima zi
Mic dejun:  2 mere
Pranz : 1 mar
Cina :   3 mere
Micul dejun, prânzul şi cina trebuie să cuprindă mere şi numai mere, aproximativ 1,5 kilograme. Merele sunt bogate în vitamine, minerale, fitonutrienţi şi fibre alimentare. Aceşti nutrienţi sunt esenţiali pentru menţinerea procentului adecvat de grăsime corporală, pentru o bună sănătate cardiovasculară şi pentru o îmbunătăţire a funcţiei creierului şi pentru prevenirea diabetului, a Alzheimerului şi a iritaţiilor tractului intestinal. 

Citește continuarea articolului, aici!

Citește și: 

Andreea Marin, dezvăluiri din intimitate: ”Sexul ţine de partenerul pe care-l ai, nu de vârstă!”

Claudia Pătrăşcanu, primele declaraţii după separarea de Gabi Bădălău: ”Nu mă gândeam vreodată că o să divorţez”

Loading...

Citește și

  • Din ce în ce mai mulţi adulţi şi copii dezvoltă diabet zaharat de tip 2, din cauza obiceiurilor alimentare nesănătoase şi a sedentarismului. Specialistul Click!, dr. Ovidiu Chiş, expert în medicina alternativă indiană, ne spune cum putem ţine sub control această afecţiune.

  • Ediţia franceză a revistei Elle a ales-o pentru coperta sa pe Tara Lynn, un fotomodel care s-a săturat de diete şi a hotărât să pozeze, chiar dacă poartă talia 48!

  • Femela-urangutan Oshine a fost convinsă cu greu de îngrijtorii de la o grădină zoologică din Marea Britanie să renunţe la dulciuri şi să treacă pe salate, informează Daily Mail.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1