Dieta cu linte: slăbeşti 7 kilograme în 7 zile

lintee.jpg

linte, dietă, regim, kilograme, alimente
Lintea este o legumă care te ajută să slăbeşti sănătos.
www.clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Foarte multe diete care îţi promit că vei scăpa de kilogramele în plus te lipsesc de substanţele nutritive esenţiale, ceea ce înseamnă că în timpul regimului te vei simţi slăbită, obosită şi fără vlagă. A venit timpul să spui „adio“ dietelor restrictive şi să încerci un stil de viaţă sănătos pe bază de linte.

Un ingredient multibenefic

Cunoscută mai ales în ţările orientale, lintea este o legumă care te ajută să slăbeşti sănătos. Un remediu pentru o săptămână cu linte te va ajuta să pierzi greutatea treptat şi te va proteja de efectul yo-yo nedorit. Doar 100 de grame de linte îţi oferă puţin peste 100 de calorii. O dietă cu linte de o săptămână îţi asigură toate substanţele nutritive de care ai nevoie: proteine, carbohidraţi, fibre, vitamine şi minerale.

 

Află în ce constă dieta cu linte pe www.clickpentrufemei.ro

 

Sfaturi pentru a integra lintea în dietă

Fasolea, lintea şi mazărea, recomandate în diabet

Loading...
 
 

Citește și

  • Din ce în ce mai mulţi adulţi şi copii dezvoltă diabet zaharat de tip 2, din cauza obiceiurilor alimentare nesănătoase şi a sedentarismului. Specialistul Click!, dr. Ovidiu Chiş, expert în medicina alternativă indiană, ne spune cum putem ţine sub control această afecţiune.

  • Din programul fiecătui weekend fac parte momentele de relaxare şi de răsfăţ gastronomic: adică o mâncare preferată, gustoasă şi sănătoasă. Desigur, răsfăţul gastronomic începe cu evaluarea caloriile conţinute de ingredientele folosite la prepararea meniului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1