Dieta cu citrice, dieta anului! Ce trebuie să mănânci ca să slăbeşti 7 kg în cinci zile

citrice.jpg

Dieta cu citrice, dieta anului! Ce trebuie să mănânci ca să slăbeşti 7 kg în cinci zile
Sursa foto: Facebook
Citeste tot despre: 

Citricele sunt o sursă excelentă de vitamina C şi te ajută să ţii răceala la distanţă, însă pot fi folosite şi pentru a slăbi, motiv pentru care îţi recomandăm cu încredere să urmezi dieta cu citrice.

Fie că vorbim de lămâi, portocale sau greptfrut, aceste fructe sunt o sursă excelentă de vitamina C şi apă, fiind esenţiale pentru a scăpa de kilogramele în plus. De asemenea, conţin şi calciu, potasiu şi magneziu, astfel că îţ vor conferi senzaţia de saţietate. 

 Dieta cu citrice este o perfectă pentru orice femeie, iar avantajul ei este faptul că vei reuşi să slăbeşti între opt şi 12 kilograme pe lună. Trebuie să ţii cont de faptul că această dietă este foarte solicitantă şi nu se ţine mai mult de 5-7 zile. Poţi lua o pauză de trei zile, după care să repeţi ciclul.

Citește continuarea articolului, aici!

Citește și: 

Cele mai periculoase alimente pentru silueta ta! Renunţă la ele înainte să agraveze celulita

Andreea, Antonescu, primele declaraţii despre noul iubit: ”Ne-am cunoscut acum trei săptămâni!”

Loading...
 
 

Citește și

  • Cele mai multe dintre starurile feminine sunt foarte stricte când vine vorba de dietă și nu își permit să o încalce, de teama unei serii de abateri, pe care nu vor mai putea să le țină, apoi, în frâu.

  • Extrovertit, şocant şi original, stilul cântăreţei nu pare să ascundă defel frustrări şi complexe majore. Şi totuşi, sub aparenţa unei siguranţe de sine debordante, Lady Gaga (24) încearcă să camufleze nişte temeri care o urmăresc încă din copilărie.

  • S-a dat startul vacanţei de vară şi abia aştepţi să ajungi la plajă. Până atunci însă, trebuie să scapi de celulită. Ai încercat toate cremele, dar nimic nu a dat rezultate. Ce-ai zice de o dietă care te ajută să arăţi aşa cum îţi doreşti?

Additional uncaught exception thrown while handling exception.

Original

Error: Call to undefined function module_list() in bootstrap_invoke_all() (line 1356 of /var/www/admin.click.ro/includes/bootstrap.inc).

Additional

RedisException: read error on connection to 172.17.0.1:6379 in Redis->auth() (line 18 of /var/www/admin.click.ro/sites/all/modules/contrib/redis/lib/Redis/Client/PhpRedis.php).


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1