Dieta bogată în proteine te ajută să slăbești rapid

asparagus-2169305_1280.jpg

dieta proteine slabit carne carne de porc peste
Nimic nu e un aport de proteine mai bun decît o friptură de vită.
clickpentrufemei.ro

Femeile au nevoie de cel puțin 50 de grame de proteine pe zi, în timp ce bărbații – de 60. O dietă bogată în proteine poate să-ți dea energia de care ai nevoie, senzația de sațietate prelungită și poți să-ți iei proteina și din altceva în afară de carne. Uite aici câteva idei!

 

Cînd tai carbohidraţii din aportul zilnic, pierzi repede în greutate pentru că pierzi apă. Fără carbohidraţi, corpul începe să ardă mai multă grăsime pentru energie. Asta poate duce la ketoză, ceea ce te-ar putea ajuta să pierzi mai repede în greutate pentru că te simţi mai puţin înfometată. Ketoza dă dureri de cap temporare, iritabilitate şi ameţeli dar, pe termen lung, nu dă probleme. 
Dieta cu conţinut ridicat de proteine te ajută să pierzi în greutate. Alege carne slabă şi lactate pentru surse de proteine. Fă-ţi un porgram care include şi verdeţuri şi nu pierde din vedere fibra. 

Alege carnea de vită

Nimic nu e un aport de proteine mai bun decît o friptură de vită. Dacă-ţi alegi o bucată de carne slabă, poţi să-ţi iei aceste proteine fără adaos de grăsime. 

Cum să alegi puiul

Dacă alegi carnea albă, îndepărtează pielea, care conţine foarte multă grăsime. 

Află alte ponturi ca să slăbeşti cu această dietă pe clickpentrufemei.ro. 

 

Beneficiile proteinei din mazăre

Cum să slăbeşti cu scorţişoară

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1