Designerii îşi spun cuvântul. Uite ce haine trebuie să porţi când mergi la un interviu

Vestimentaţia contează şi ştim cu toţii că atunci când trebuie să mergi la un interviu, felul în care eşti îmbrăcat, în primă fază, îţi pune eticheta. Iar dacă ai ceva nelămuriri în privinţa vestimentaţiei, pentru a te scuti de nedumeriri, mai marii designeri ai lumii au dezvăluit câteva trucuri despre ce ar trebui să porţi atunci când eşti faţă în faţă cu angajatorul.

Sunt deţinătorii celor mai prestigioase case de modă, iar vedetele se înghesuie atunci când e vorba de creaţile lor. Designerii sunt cei care definesc garderoba noastră şi tot de la ei primim cele mai bune sfaturi în materie de haine.

Aşa că, creatorii de modă s-au gândit să creeze şi colecţii care sunt destinate situaţiei de interviu pentru sezonul toamnă- iarnă:

Uite câteva dintre lucrurile care îţi pot garanta o imagine impecabilă:

- O rochie simplă, dreaptă, fără decolteu, până la baza genunchilor şi în culori deschise îţi va da o alură de femeie cuminte şi pregătită. Calvin Klain a creat multe astfel de rochii special pentru întrevederea dintre tine şi angajator, informează telegraph.co.uk

- Pardesiul pe care-l porţi îşi spune cuvântul, poţi alege unul de un alb imaculat. Această nonculoare exprimă prospeţime, iar cel cu care porţi discuţia sigur va sesiza bunul tău gust. Până la urmă, imaginea contează în primă fază. Creatorul de modă Andrew GN a realizat o colecţie de astfel de paltoane.

- Poţi opta deasemenea pentru un trench clasic, gri, simplu şi fără prea multe cusături. Ori dacă îţi plac nasturii şi cusăturile pe alocuri, Burberry pune la dispoziţie astfel de trenchuri.

- Dacă eşti adepta culorilor şi nu te vezi purtând chestii mult prea simple, Jil Sander a creat câteva astfel de articole care te ajută să obţi o atitudine serioasă, chiar dacă eşti îmrăcată viu colorată. Spre exemplu, un palton roşu sau albastru, cambrat, se va dovedi un real succes iar imaginea ta va fi una impecabilă.

- Ori dacă îţi plac culorile neutre- Calvin Klain a creat tocmai astfel de jachete pentru sezonul următor. Aşa că, îndrăzneşte să porţi fără grijă o astfel de jachetă. Cu siguranţă vei avea succes.


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1