Descoperă semnificațiile viselor tale!

Citeste tot despre: 

Se spune că visele sunt modul prin care conștiința noastră evadează pentru a-și îndeplini cele mai ascunse dorințe. Iată ce semnificații au visele!

Interpretarea viselor îți poate oferi un indiciu despre modul în care funcționează conțiința ta. Dacă vrei să aflii mai multe lucruri despre ea este bine să ții un carnețel lângă pat și să-ți notezi ce ai visat de îndată ce te-ai trezit (oamenii au tendința să uite visele la câteva minute după ce s-au deșteptat). Ca să-ți îmbunătățești capacitatea de reținere, propune-ți în fiecare seară să nu-ți uiți visele.

Te urmărește cineva

Visăm deseori că fugim de cineva care ne urmărește, iar dimineața ne trezim speriați. Ei bine, ar trebui să ne concetrăm asupra acelui ceva care ne urmărește și de care încercăm să scăpăm. Acest vis este modul prin care mintea încearcă să ne atenționeze că cineva are nevoie de atenția noastră și că nu trebuie să-l mai neglijăm.

Visezi o casă

Se crede că fiecare minte este formată din mai multe straturi ale conștiinței. În vis, casa este văzută ca o reprezentare a creierului unei persoane, iar fiecare etaj și cameră are legătură cu un aspect al psihicului persoanei în cauză. De exemplu, un subsol semnifică un lucru neglijat în viața de zi cu zi, în timp ce dormitoarele sunt legate de gânduri, emoții și amintiri foarte personale.

Vezi ce semnificații au alte vise comune pe clickpentrufemei.ro.

Loading...
 
 

Citește și

  • Am primit mesajele voastre şi am constatat că agenda voastră personală este foarte încărcată. Pentru a concretiza cel puţin o parte din ceea ce v-aţi propus în această săptămână, ţineţi seama de cuvintele-cheie ale acestei etape: planificare şi rigoare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1