Curăţenie de Paşte în 4 paşi. Uite cum să te organizezi!

femeie_gospodina_curatenie_rufe_spalate_intinse_mop_shutterstock_19063540.jpg

femeie curatenie
Pentru o casă "lună", foloseşte corect produsele de curăţenie!
Citeste tot despre: 

Odată cu venirea sărbătorilor de Paşte locuinţa ta are nevoie de o curăţenie generală. Nu te speria! Dacă ştii cum să le organizezi, va fi floare la ureche! Iată mai jos 4 lucruri esenţiale de care ar trebui să ţii cont ca să ai casa curată lună!

1. Sortează hainele - Eliberarea spaţiului este primul lucru pe care trebuie să îl faci. Sortează hainele curate de cele murdare, aşează-le în dulapuri, în coşul cu rufe sau în maşina de spălat. Pe cele pe care nu le mai foloseşti, le poţi ambala în cutii şile poţi dona celor nevoiaşi.

2. Spală geamurile - Ferestrele reprezintă partea cea mai expusă a casei tale. Privită din exterior, o fereastră poate spune multe lucruri despre oamenii din spatele ei. Spălatul geamurilor anunţă întotdeauna o curăţenie generală. Produse speciale care nu lasă urme sau pur şi simplu apă cu oţet, raclete performante sau hârtie de ziar sunt metodele pe care ar trebui să le cunoască orice gospodină.

3. Curăţă casa de praf - Este bine să ai la îndemână aspiratorul pentru a curăţa zonele de pe mobilă cu foarte mult praf, tastatura calculatorului sau canapeaua. Oricât de sensibilă ar părea, aparatura electronică trebuie curăţată şi aspirată cât mai des. Deşi canapeaua din sufrageria ta este acoperită cu huse şi perne, ea acumulează foarte mult praf. În combinaţie cu particule de transpiraţie, păr de animale sau umezeală, acesta se infiltrează în fibra materialului şi o deteriorează, schimbându-i totodată şi culoarea.

4. Aspiră covoarele  - Aspiratorul reprezintă cea mai rapidă şi eficientă modalitate de curăţare a covorului şi a podelei. Aspirarea şi spălarea podelei reprezintă o ultimă etapa a curăţeniei. Dacă trebuie să cureţi parchetul sau podeaua laminată va trebui să fii foarte atent. Foloseşte ceară pentru parchet sau produse speciale de întreţinere.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1