Cum te vopsești corect acasă

par.jpg

vopsit, par, henna, vopsea sanatoasa pentru par, par sanatos
Deşi au efect temporar, vopselurile pentru păr pe bază de henna nu afectează firul de păr şi nu dăunează sănătăţii în general.
www.clicksanatate.ro

Pentru ca firul de păr să nu aibă de suferit, nu te vopsi mai des de 3 luni, recomandă medicii dermatologi. Pe cât posibil, optează pentru vopseluri în tonuri mai deschise, pentru că sunt mai puțin nocive față de cele colorează părul în negru.

Citește ambalajul produselor pentru vopsit și nu evita atenționările care spun că ingredientele chimice din compoziție pot cauza de la banale iritații de piele până la anumite tipuri de cancer.

Vopseaua naturală, opțiune mai puțin nocivă

Indiferent ce produs pentru colorarea părului vezi în comerț, mai toate promit o acoperire perfectă a firelor albe. Nu este chiar așa. Unele au putere mai mare de colorare și efectul durează mai mult față de altele. Din păcate, o vopsea permanentă și cu capacitate maximă de acoperire are cele mai multe ingrediente toxice pentru păr și organism.

Optează în locul lor pentru vopseluri precum cele pe bază de henna. Deși au efect temporar, adică se pot șterge după doar câteva spălări, nu afectează sănătatea firului de păr și nu dăunează sănătății în general.

Pregătește-ți dinainte ustensilele

Înainte de a începe vopsirea părului, asigură-te că ai la-ndemână câteva lucruri necesare, care nu se găsesc în cutia cu colorant.

Perie.Chiar dacă ai părul scurt, o perie deasă și cu perii scurți te va ajuta să acoperi cu vopsea toate firele albe.

Află pe clicksanatate.ro ce nuanțe să alegi în funcție de pigmentul pielii!

Slăbește cu dieta pe tipuri de gust

Ceaiuri care te ajută să-ți păstrezi splina sănătoasă

Loading...

Citește și

  • Ţi-ai vopsit părul la salon şi eşti nemulţumită? Nici o problemă! Te poţi întoarce pentru refacerea operaţiunii, fără să mai plăteşti. Dar asta numai dacă ţi s-a oferit „certificat de garanţie” de către reprezentanţii coaforului.

  • Să fie verde, albastru sau negru intens? Dacă nu reuşeşti să te hotărăşti ce machiaj să alegi, revista “Click! pentru femei” îţi dă câteva idei, în funcţie de culoarea părului tău.