Cum surprinzi plăcut un bărbat și secretul cadoului perfect pentru el

Citeste tot despre: 

Când se ivește ocazia de a oferi un cadou, te întâlnești cu o provocare: aceea de a intui ce i s-ar potrivi, în funcție de caracter și preferințe.

 

Lucrurile nu sunt atât de simpliste, mai ales dacă se ține cont și de o etichetă, de regulile alegerii unui cadou potrivit și de bun simț. Între prieteni pare mai ușor să alegi și să abordezi diferite tematici ale cadoului.

Pentru acele momente în care efectiv nu ai nicio idee, când vezi atât de multe opțiuni de cadouri de bărbați, însă nimic care să te inspire, iată un succint ghid ce își propune să ofere o soluție practică în alegerea unui cadou pe măsură.

Cadoul cu semnificație

Pentru ca un obiect primit să fie și apreciat, acesta trebuie să aiba un scop, să aibă o semnificație sau să fie util. Va ține minte un moment și cadoul primit dacă acesta este unul la îndemană și practic. Astfel, pentru pasionații de gătit, ustensilele propice sunt o alegere, în timp ce persoanele cu anumite hobby-uri vor fi încântate de tot ce are legatură cu domeniul lor de interes.

Află pe Clickpentrufemei.ro ce cadouri trebuie să EVIȚI!
 

Află și 5 sfaturi pentru mai multă lumină naturală în casă

 

Stai la curte? Află cum îți poți face o piscină naturală!

Loading...

Citește și

  • Prietenii tăi s-au mutat în casă nouă şi te-au invitat în vizită. Fie că este o locuinţă cumpărată, fie că este vorba doar de schimbarea chiriei, se cere un cadou.

  • Se spune că, de Paşte, fiecare dintre noi trebuiesă se “înnoiască”. Prin urmare, această minunată sărbătoare va fi presărată cu multe cadouri. Ţi-am pregătit o listă cu sugestii, care te poate ajuta să alegi ceea ce este mai potrivit.

  • Figurinele XXX, din ciocolată, noua fiţă în materie de cadouri! Penisul comestibil poate fi alb sau negru, în funcţie de natura ciocolatei în care a fost sculptat şi are preţuri cuprinse între 3,2 şi 20 de lei.