Cum se manifestă cancerul ovarian, cel care i-a adus moartea actriţei Edith Gonzalez. I se mai spune "ucigaşul tăcut"

ovarian-header_preview-860x478.png

Cum se manifestă cancerul ovarian, cel care i-a adus moartea actriţei Edith Gonzalez. I se mai spune "ucigaşul tăcut"
Sursa foto: Antena 1

Cancerul ovarian sau "ucigaşul tăcut", aşa cum mai este numit, este cel de-al cincilea tip de cancer în rândul femeilor, cauzând de cele mai multe ori decesul. Moartea îndrăgitei actriţe de telenovele Edith Gonzalez a survenit la trei ani de luptă cu această boală grea.

Îndrăgita actriţă de telenovele Edith González a murit la vârsta de 54 de ani, din pricina unui cancer ovarian cu care s-a luptat trei ani de zile.

Ea fusese spitalizată miercuri noapte în urma unor complicaţii provocate de cancerul de care suferea şi, potrivit informaţiilor apărute în presa din Spania, familia a decis să o deconecteze de la aparatele care o ţineau în viaţă.

Anunţul privind trecerea ei în nefiinţă a fost făcut de jurnalişti şi prieteni, dar şi de grupul media la care a lucrat actriţa.

Citește continuarea articolului, aici!

Citește și:

  1. Trei zodii de femei care vor avea tot ce îşi doresc în această vară

Cum să ai o relaţie fericită? Sfaturi de la cupluri căsătorite

Loading...
 
 

Citește și

  • De când a aflat că este bolnavă de cancer la col uterin, în toamna anului trecut, Edith Gonzales a trebuit să ia niște decizii radicale în viața sa. Boala și-a pus amprentele pe chipul actriței mexicane, aceasta a slăbit mult și a fost nevoită să se tundă pentru că îi cădea părul foarte rău.

  • edith

    Edith Gonzalez (52 de ani) este una dintre cele mai cunoscute actrițe de telenovele din lume. Vedeta este poate cea mai îndrăgită actriță la noi în țară, după numeroase roluri memorabile interpretate, care au ținut românii cu sufletul la gură. Din păcate, aceasta trece printr-o perioadă extrem de grea, după ce medicii au diagnosticat-o cu cancer.

  • A fost diagnosticată, anul trecut, cu cancer de col uterin. De atunci, actrița de telenovele luptă din răsputeri pentru a învinge cumplita boală și pentru a-și prelungi viața alături de cei dragi. Zilele trecute, Edith Gonzalez a pozat fără perucă pe coperta unei reviste locale pentru a documenta schimbările prin care trece ea, dar și orice alt bolnav de cancer.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1