Cum să scapi de părul inestetic

tipa_picioare.jpg

sfaturi, epilare, par inestetic, hirutism, solutii
În momentul în care producţia de hormon androgen creşte, părul devine mai gros, adesea având un aspect masculin.
www.clicksanatate.ro

Pilozitatea excesivă, numită și hirsutism, este  o urmare a producției excesive de hormon sexual masculin (testosteron), care are loc în organismul femeilor în cazul în care apar afecțiuni ale ovarelor sau suprarenalelor.

Bărbații au firul de păr mai lung și mai gros pe piept, spate și abdomen. Chiar dacă și femeile au păr în aceste zone, acesta este scurt, moale și fin, aproape invizibil sau palpabil. Însă, în momentul în care producția de hormon androgen crește, părul devine mai gros, adesea având un aspect masculin.

Mănâncă mai rar carne

Încearcă, pe cât posibil, să elimini carnea din alimentație, tutunul, alcoolul. Prepară în casă un suc din 200 ml de suc de morcov, 100 ml de suc de ţelină, 50 ml de suc de ceapă, amestecate cu puţin suc de mere, pentru a avea un gust plăcut.
Cantitatea obținută o împarți în 2. O parte o bei dimineaţa pe stomacul gol, cu o jumătate de oră înainte de masă, iar  restul pe parcursul zilei, la puțin timp după masă..

Ia drojdie de bere

Drojdia de bere este renumită pentru efectele sale extraordinare asupra întregului organism. Eficiența ei este susținută de multitudinea de vitamine, aminoacizi, oligoelemente şi minerale conținute care reglează procesele hormonale, împiedicând erupţiile acneice şi hirsutismul. Se poate urma o cură timp de zece zile, cu drojdie sub formă de comprimate.

Află pe clicksanatate.ro şi alte trucuri care te ajută să scapi de părul inestetic

Trucuri simple să alungi cârceii

Ce simptome dă carenţa de fier

Loading...
 
 

Citește și

  • Cine nu-şi doreşte să aibă o piele fină şi nişte picioare sexy, pe care toată lumea să le admire? Dacă problema ta este părul nedorit de pe corp, iată câteva metode sigure pentru o piele aşa cum ţi-ai dorit.

  • metode de epilare definitiva

    Uită definitv de lama de ras şi de ceară, pentru a scăpa de părul nedorit! Acum poţi afla care sunt cele mai cunoscute metode de epilare definitivă. Variantele propuse de Click! sunt nedureroase, deloc costisitoare şi foarte eficiente.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1