Cum îți alegi crema potrivită în funcție de ten și vârstă

Citeste tot despre: 

Cu atâtea produse cosmetice pe piață, nu este deloc ușor să-ți alegi crema potrivită. Dacă nu știi ce produs e bun pentru tenul tău, urmează recomandările de mai jos.

În fiecare dimineață, înainte de a trece la machiaj, îți cureți tenul și aplici o cremă. Fiind un ritual zilnic, merită să acorzi o atenție deosebită produselor pe care le alegi. Asigură-te că sunt compatibile cu pielea ta - altfel, în loc de îmbunătățiri, te poți alege cu probleme.

Bogată în minerale, pentru ten sensibil

Stresul, programul supraîncărcat, diferențele de temperatură, toți acești factori au repercusiuni asupra tenului. Te poți trezi cu pete roșii și cruste. În acest caz, trebuie să alegi o cremă cu un complex de minerale (cupru, zinc, mangan) care stimulează crearea de noi celule și ajută la repararea epidermei. Nu uita să folosești și o cremă de noapte. Aceasta trebuie să aibă în compoziție extracte de rodie sau aloe, puternic antioxidante, care ajută la protejarea pielii și la restabilirea barierei sale de hidratare. Pentru a nu înrăutăți situația, este recomandat să eviți machiajul, măcar până la regenerarea completă a pielii.

Cu vitamina E, pentru ten uscat

Pielea uscată este fragilă și se poate irita ușor. Mai mult, ridurile devin mai vizibile. Pentru a-i reda elasticitatea și hidratarea de care are nevoie, optează pentru crema cu o textură onctuaosă, bogata în vitamina E și extracte din plante cu proprietăți hidratante (mandarină, bambus). Un alt ingredient cu efecte vizibile este acidul hialuronic, care ajută la netezirea ridurilor fine și oferă un aspect catifelat.

Află continuarea pe clickpentrufemei.ro!

Îți sare oja de pe unghii? Trucul care face lacul să reziste mai mult

Trucurile de machiaj pentru un look profesionist în timp record

Loading...

Citește și