Cum învaţă spiritul de familie

parinti.jpg

familie spirit ajutor parinti bunici iubire
Spiritul de familie se cultivă şi prin ajutorul pe care cei mici îl primesc acasă.
clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

A te simţi că aparţii unei familii, că ea reprezintă oaza te de iubire şi de căldură nu vine de la sine. Şi acest sentiment se „învaţă”, ca orice altul. Asta, dacă nu vrei ca dificultăţile vieţii să te prindă singură şi nepregătită.

Timp petrecut împreu­nă, aniversări, evenimente de neuitat, treburi casnice, o mână de ajutor pe care o dai copilului, o îmbrăţişare când îi este greu... Fiecare lucru are rolul lui în cultivarea „spiritului de familie”.

Un sentiment care te face să te simţi mai puternic şi mai protejat... Un sentiment pe care am dori să-l transmitem copiilor noştri, să-l împărtăşim cu fraţii şi surorile, cu părinţii şi cu bunicii.

Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să îmbogăţeşti toate aceste relaţii cu oamenii cei mai apropiaţi:
Clipe speciale în familie

Este poate cel mai uşor de înţeles de ce în momentele fericite vrei şi trebuie să-i ai pe cei dragi alături. „Spiritul de familie” nu-ţi vine odată cu naşterea, el se dobândeşte alături de părinţi, de fraţi, de rude.

Cele mai unite familii sunt cele care reuşesc să trăiască împreună fiecare eveniment al vieţii şi să se bucure de timpul liber alături de copii.

Un spectacol, o plimbare, o zi la Grădina Zoologică sau la Muzeul Antipa, toate pot fi şi pentru cei mici, dar şi pentru adulţi, la fel de plăcute.

Şi tot în şirul acestor clipe „de familie”, poţi pune ajutorul pe care nepotul îl dă bunicilor ori vizita făcută verişoarei bolnave...

La bine şi la greu, împreună!

În familie, înveţi sensul cel mai profund al cuvântului „împreună“. La bine şi la greu, la veselie şi în momentele de cumpănă, înrudirea de sânge se dovedeşte a fi cea mai puternică legătură. Acesta este mesajul pe care trebuie să-l laşi moştenire copilului tău.

 

Află cum îl înveți pe cel mic spiritul de familie pe clickpentrufemei.ro.

 

Îmbunătăţeşte-ţi relaţiile de familie

5 escapade ideale pentru familie

 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1