Cum îndepărtezi urmele de sare de pe încălțăminte

Dacă ghetele din piele ți s-au murdarit după ce ai ieșit afară, în zăpadă, și au rămas pete de sare, ai la îndemână un truc simplu, care te scapă de probleme.

În primul rând, nu lăsa ghetele murdare după ce te-ai întors din zăpadă. Vei curăța petele mult mai ușor. 

Dacă totuși ai uitat încălțămintea, trebuie să știi că oțetul alb face miracole atunci când vine vorba de îndepărtarea petelor. 

Cum îndepărtezi urmele de sare de pe încălțăminte

Oţetul poate fi foarte coroziv pe pantofii din piele, deci ar fi bine ca după ce scapi de petele de sare, să foloseşti o cremă pentru pantofi sau o soluţie specială pentur respectiva culoare, ca să nu se cojească.

Dacă nici oţetul nu a curăţat petele de sare, taie o ceapă pe jumătate şi freacă interiorul umed al acesteia de petele de pe pantofi. Curăţă apoi cu apă călduţă resturile şi aplică o cremă de ghete.

Află pe clickpentrufemei.ro ce ingrediente îți curăță încălțămintea!

Cum atragi banii în casă. Sfaturi utile pentru tine

Obiceiurile banale care îți distrug îmbrăcămintea

Loading...

Citește și

  • Vijeliile şi ninsorile nu ne dau pace nici la jumătatea lunii martie. Meteorologii au emis o avertizare de vreme rea în aproape toate regiunile ţării, valabilă până diseară, la ora 20.00.

  • Când e frig, bei multe ceaiuri, dar dacă ştii şi ce plante să alegi, le poţi transforma în adevăraţi aliaţi ai siluetei! Iată topul celor 5 ceaiuri, care te vor ajuta să slăbeşti uşor şi sănătos.

  • Actriţa de 40 de ani a profitat anul trecut de puţinul timp liber şi a plecat în exoticul Los Cabos, Mexic. Jennifer Anistona fost însoţită şi de colegii ei de breaslă, Coutney Cox şi David Arquette. Pentru că staţiunea pare să fi fost pe gustul lor, actorii au trecut în noul an, bucurându-se de soarele Mexicului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1