Cum cureți energiile negative din obiectele tale. Feng Shui

cum_cureti_energiile_negative_din_obiectele_tale._feng_shui_5.jpg

Cum cureți energiile negative din obiectele tale. Feng Shui
Cum cureți energiile negative din obiectele tale. Feng Shui

Dacă ai achiziționat un obiect folosit deja, trebuie să îl cureți de energiile anterioare. Mai ales dacă nu știi al cui a fost înaintea ta. Bijuteriile second-hand pot aduce ghinion celui care le cumpără. Nu știi niciodată ce energii conține un obiect și de aceea e indicat să înveți cum cureți energiile negative din obiectele tale. Este o tehnică folosită în feng shui.

Un astfel de caz este cel al diamantului Hope ce provine din India. Este considerată o piatră cu ghinion care poate aduce chiar și moartea proprietarului său. Este motivul principal pentru care a fost donat Muzeului Smithsonian.

Cum cureți energiile negative din obiectele tale

Poți să o cumperi de la cineva care a dat faliment sau banca a pus sechestru pe bunurile respective. Aici trebuie să faci o curățare, obligatoriu. Ai la îndemână două obiecte: sarea de mare și uleiurile esențiale.

Cum cureți energiile negative cu sare de mare

Este indicată pentru case sau birouri. Cristalele de sare au capacitatea de a șterge programarea energetică. Funcționează ca o gumă de șters când e pusă pe obiecte.

Împrăștie un pumn de sare de mare prin camera din casa sau birou. Pune câteva cristale și pe la colțuri. Lasă-le peste noapte și a doua zi dă cu mătura. Tot gunoiul rezultat trebuie aruncat imediat din casă sau birou. Adica direct la pubelă sau un cos de gunoi de pe stradă.

Află continuarea pe clickpentrufemei.ro!

Cum încui ușa cu o furculiță VIDEO

Canapeaua ta va arăta ca nouă, în doar câteva minute. Soluția din 4 ingrediente ce face minuni

 

Loading...

Citește și

  • E antrenoare de sport, aşa că e o fire plină de energie! Nici casa ei nu are cum să fie altfel. Florentina Opriş are o locuinţă viu colorată.

  • Oare aspectul locuinţei îţi poate influenţa viaţa sentimentală? Astrid Schilling explică în „Feng Shui-ul dragostei” de ce praful dintr-o încăpere sau un pat prost poziţionat ne pot împiedica să ne întâlnim marea iubire sau ne pot afecta viaţa de cuplu.

  • Câteva schimbări în decorarea locuinţei pot atrage banii? Dacă putem folosi Feng Shui-ul pentru un plus de armonie, de ce nu ar funcţiona şi pentru a ne ajuta să devenim mai bogaţi?