Cum alegi costumul de baie în funcţie de forma corpului. Nu mai arunca banii aiurea!

cum_alegi_costumul_de_baie_in_functie_de_forma_corpului.jpg

Cum alegi costumul de baie în funcţie de forma corpului. Nu mai arunca banii aiurea!
Cum alegi costumul de baie în funcţie de forma corpului. Nu mai arunca banii aiurea!

Alegerea unui costum de baie nu este o sarcină aşa de grea precum s-ar crede. Tot ce trebuie să faci este să ţii cont de forma corpului pe care o ai. Pentru a te simţi încrezătoare şi pentru a arăta fabulos pe plajă în această vară, ţine cont de următoarele sfaturi.

Cum alegi costumul de baie

Eşti subţirică, atletică sau voluptuoasă? Este bine să ştii ce formă are corpul tău, pentru a vedea ce costum de baie îţi va pune în evidenţă silueta.

Pară. Dacă şoldurile tale sunt semnificativ mai mari faţă de talie şi faţă de bust, atunci cel mai probabil ai un corp cu această formă. În acest caz poţi încerca un costum al cărui sutien să aibă puţin burete, pentru că sânii să pară mai mari.

Dacă optezi pentru un costum de baie în două piese, alege însă un bikini cu talie înaltă şi sutien fără bretele. Dacă preferi unul dintr-o singură piesă, atunci ar trebui să mergi pe unul asemănător, adică fără bretele. 

Măr. Dacă talia ta este semnificativ mai mare decât şoldurile şi egală cu sau aproape la fel de mare că pieptul, cel mai probabil ai formă de măr. Poţi încerca un costum întreg, care să îţi acopere talia mai rotunjoară. De asemenea, te poţi uita la costumele care sunt tot întregi, dar care nu au material pe toată partea de mijloc a corpului, ci doar o fâşie pe suprafaţă abdomenului.

Afla continuarea pe clickpentrufemei.ro!

Rochii de primăvară 2019. Se poartă volanele, umerii bufanţi şi tricotul

Pantaloni scurţi la modă în 2019. Cei de ciclism sunt un must-have

Geci de piele la modă în 2019. Ce modele se poartă în acest an

 

Loading...

Citește și