Cum alegi cartofii pentru prăjit, fiert sau la cuptor. Secretul oricărei gospodine

cum-alegi-cartofii.jpg

Cum alegi cartofii pentru prăjit, fiert sau la cuptor. Secretul oricărei gospodine
Sursa foto: Facebook
Citeste tot despre: 

Cartoful este leguma cea mai populară atunci când vine vorba de feluri principale sau garnituri, astfel că rar există masă fără să conţină o porţie delicioasă de cartofi prăjiţi sau natur. Cum ştii ce fel de cartofi pui la copt, la prăjit sau la fiert. Există în supermarketuri mai multe tipuri de cartofi şi fiecare este destinat a fi gătit într-un anume fel.

Ce fel de cartofi se pun la salata de boeuf sau în cea orientală? Cei în coajă roşie sunt ideali, fiindcă acest soi îşi păstrează forma după fierbere. Îi poţi folosi şi la orice fel de salată, fiindcă merg la fel de bine, scrie a1.ro. Iată cum alegi cartofii în funcţie de felul în care vrei să-i găteşti.

Citește continuarea articolului, aici!

Citește și: 

Adevărul despre moartea Cristinei Ţopescu. Medicul Monica Pop, dezvăluiri neaşteptate: ”A făcut stop cardiac!”

Cum faci cea ai bună salată Coleslaw. Ingredientul ce-i dă un plus de savoare

Loading...
 
 

Citește și

  • Orice femeie îşi doreşte să aibă un ten neted şi curat până la adânci bătrâneţe. Din păcate, un duşman de temut al femeilor de orice vârstă sunt ridurile.

  • În ultima perioadă a crescut frecvenţa parazitozelor. Specialistul Click!, dr. Cristina Bălănescu, ne spune ce plante ne vin în ajutor.

  • În lume, peste 12 milioane de persoane sunt diagnosticate cu această afecţiune. Maceratele la rece din muguri de plop, coada-calului, mesteacăn, mătase de porumb previn complicaţiile acestei boli. Tumorile benigne (necanceroase) de la nivelul rinichilor, de forma unor pungi cu conţinut lichid, nu necesită operaţie, dar determină apariţia unor complicaţii: hipertensiunea arterială sau chiar insuficienţa renală.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1