Condimentul care alungă celulita

condimentul_care_alunga_celulita.jpg

vergeturi, celulita, unt de cacao, piele, hidratare
Masează piciorele, fesele şi abdomentul inferior cu scorţişoară şi zaţ de cafea.
www.clicksanatate.ro

Ai acest ingredient în propria bucătărie și-l poți folosi nu doar la prepararea deserturilor, ci și pentru anumite tratamente de înfrumusețare de făcut în casă.

Scorțișoară și zaț de cafea

Împachetările cu scorțișoară şi zaţ de cafea sunt o alternativă la tratamentele din comerț contra celulitei. Amestecă 2 linguri de scorţişoară cu una de zaţ de cafea, apoi masează picioarele, fesele, abdomenul inferior. Înfăşoară aceste zone cu folie de plastic și așteaptă 30 de minute înainte de a le îndepărta. La final, aplică ulei vegetal de măsline, din germeni de grâu sau de sâmburi de struguri.

Pont

Zonele masate cu zaț de cafea și scorțișoară se pot irita, dar roșeața este o neplăcere care va dispărea curând după spălarea tratamentului natural.

Miere și scorțișoara contra acneei

Amestecul de miere şi scorţişoară este ideal pentru curăţarea tenului, prevenirea şi tratarea acneei. Ai nevoie de 3 linguri de miere şi una de scorţişoară, din care faci o pastă şi o aplici pe faţă pentru 30 de minute. La final, foloseşte pentru clătire apă călduţă.

Află pe Clicksanatate.ro cum să prepari cu scorțișoară un tratament pentru păr degradat!

Ce să mănânci pentru a-ți reduce apetitul exagerat
Aceste alimente au efect antiinflamator!
 

Loading...

Citește și

  • Chiar dacă îţi plac citricele, cu siguranţă nu îţi doreşti ca pielea ta să aibă aspect de coajă de portocală. Indiferent de vârstă, aproape toate femeile se confruntă cu nedorita celulită, însă anumite alimente pot estompa aspectul inestetic. Află care sunt acestea din noul număr al revistei “Click! pentru femei”!

  • Îţi propunem o dietă care te va ajuta să slăbeşti două kilograme în patru zile, dar şi să scapi de celulita de pe burtă, picioare şi coapse.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1