Colorează-ți părul cu ingrediente din bucătărie

vopsea.jpg

par vopsit natural ingrediente bucatarie
Produsele de vopsit pot conține substanțe chimice care afectează sănătatea podoabei capilare, însă există alternative pe bază de ingrediente naturale.
www.clickpentrufemei
Citeste tot despre: 

Aproximativ 65% dintre femei își modifică culoarea naturală a părului. Ne place să ne jucăm cu culorile, pentru că ne face să ne simțim bine. Însă ce facem când folosirea excesivă a produselor cu substanțe chimice afectează sănătatea podoabei capilare? Uite cum te poți vopsi natural.

Cafea

Cafeaua acționează minunat dacă vrei să obții o culoare mai închisă, să acoperi firele albe sau să închizi o nuanță. Prepară o cantitate mai mare de expresso, las-o să se răcească și apoi amestec-o cu două linguri de cafea pudră și două cești de balsam de păr. Aplică pasta obținută pe păr și las-o să acționeze o oră. Dacă clătește șuvițele cu cidru de mere și apă, culoarea va rezista mai mult. Repetă procesul de mai multe ori pentru o culoare mai închisă.

Ceai negru

Ca și cafeaua, ceaiul verde poate fi folosit pentru schimbarea culorii părului. Dacă ai părul deschis la culoare, există alte tipuri de ceaiuri pe care le poți folosi. Mușețelul, de exemplu, este recomandat pentru blonde, timp ce rooibos este recomandat roșcatelor.

 

Află cum îți poți colora părul cu ingrediente din bucătărie pe clickpentrufemei.ro

 

7 trucuri pentru un păr superb

Ce culoare de păr ți se potrivește

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1