Ceaiul verde, cel mai bun anticearcăn. 5 utilizări miraculoase în tratamente naturiste de înfrumuseţare

Ştiai că ceaiul verde este cel mai bun anticearcăn şi că aceasta nu este singura sa proprietate? Există numeroase tratamente naturiste de înfrumuseţare care au la bază ceaiul verde. Poţi să-l foloseşti pe post de demachiant, căci are efect anti-îmbătrânire sau poţi realiza un scrub împotriva celulitei.

Iată care sunt principalele tratamente naturiste cu ceai verde, pe care le poţi folosi chiar la tine acasă:

Demachiant natural cu ceai verde

Dacă crema ta demachiantă a devenit plictisitoare şi pare să nu mai aibă nici un efect, puţin ceai verde o poate ajuta să devină nu numai un demachiant mai bun, ci şi un remediu anti-îmbătrânire! Potrivit csid.ro, tot ce trebuie să faci este să adaugi câteva picături de ceai verde rece peste loţiunea ta demachiantă. 

Citește continuarea articolului, aici!

Citește și:

Cum a aflat mama Cristinei Ţopescu de moartea fiicei ei. Prietena jurnalistei a dezvăluit tot: ”E inuman!”
Andreea Antonescu, primele declaraţii despre despărţirea de Ştefan Manolache: ”Regret foarte multe lucruri!”

Loading...

Citește și

  • Orice femeie îşi doreşte să aibă un ten neted şi curat până la adânci bătrâneţe. Din păcate, un duşman de temut al femeilor de orice vârstă sunt ridurile.

  • Zemoase şi parfumate, caisele sunt adevărate remedii dulci pentru o mulţime de boli şi pentru frumuseţea ta.  O cură de două săptămâni, în care mănânci 500 g de caise zilnic, te va revigora şi-ţi va face plinul de vitamina A şi de oligoelemente.

  • Un aliment tradiţional în gastronomia românească, mămăliga, continuă să fie subiect de cercetare pentru specialişti. Deocamdată, niciun studiu nu a scos în evidenţă o contraindicaţie în folosirea ei.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1