Cea mai eficientă mască pentru faţă, cu bicarbonat de sodiu, pentru înlăturarea punctelor negre

Citeste tot despre: 

Dacă ai probleme cu punctele negre, atunci cel mai util exfoliant este chiar cel pe care îl prepari acasă, din ingrediente 100% naturale. Încearcă masca cu bicarbonat de sodiu, zeamă de lămâie şi zahăr brun.

Zahărul brun stimulează eliminarea impurităţilor adânci şi face pielea să devină mai moale fără a o irita. Zeama de lămâie are un efect astringent şi antibacterianşi abilitatea de a reduce riscul de infecţii, notează dozadesanatate.ro.

Citește continuarea articolului, aici!
Citește și:
Top trei zodii care se îmbogăţesc în următoarele luni. Capricornii, favoriţii astrelor: vor întoarce banii cu lopata!
Sora Danielei Crudu a rupt tăcerea. Motivele pentru care sora ei a fost lovită de iubitul croat: ”De la băutură...”

 

Loading...

Citește și

  • Orice femeie îşi doreşte să aibă un ten neted şi curat până la adânci bătrâneţe. Din păcate, un duşman de temut al femeilor de orice vârstă sunt ridurile.

  • Crampe, stări de nervozitate şi poftă de dulciuri? Nu totul trebuie să se rezume la asta! Iată câteva sfaturi pentru acele zile mai dificile ale lunii.

  • În lume, peste 12 milioane de persoane sunt diagnosticate cu această afecţiune. Maceratele la rece din muguri de plop, coada-calului, mesteacăn, mătase de porumb previn complicaţiile acestei boli. Tumorile benigne (necanceroase) de la nivelul rinichilor, de forma unor pungi cu conţinut lichid, nu necesită operaţie, dar determină apariţia unor complicaţii: hipertensiunea arterială sau chiar insuficienţa renală.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1