Ce trebuie să faci ca să îți crească unghiile mai repede

Citeste tot despre: 

Unghiile frumoase și rezistente reprezinta cartea de vizită a oricărei femei. Acum că a venit sezonul rece, nu trebuie să uităm de aspectul mâinilor și al unghiilor.

Dacă ai unghiile fragile și ți se rup mereu, asigură-te că incluzi următoarele lucruri în rutina ta zilnică.   Cutepolish, o tânără cunoscută în lumea Youtube pentru tutorialele minunate cu manichiura pe care le face. 

Ce trebuie să faci ca să îți crească unghiile

Unul dintre cele mai cerute trucuri de la persoanele care o urmăresc este legat de creșterea rapidă a unghiilor. Iată care sunt cele cinci trucuri ale ei pentru unghii luni, sănătoase și frumoase:  

1. Aplică întotdeauna o bază transparența pe unghii (sau un lac de unghii transparent obișnuit) înainte de a folosi alte nuanțe de ojă; această are rolul de a proteja unghia;  

2. Folosește întotdeauna (în special în perioadă sezonului rece) o cremă de mâini și o loțiune specială pentru cuticule cu unghii pentru a preveni uscarea acestora; 

Află continuarea pe clickpentrufemei.ro!

Care este secretul Antoniei pentru un look natural

O româncă, cea mai sexy femeie din Australia. E frumoasă foc și a înnebunit internetul

Loading...
 
 

Citește și

  • Unghii care se rup uşor? E cazul să faci unele modificări în îngrijirea lor: înlocuieşte pila de metal cu una de carton, foloseşte acetonă fără... acetonă şi nu le mai tăia colţurile.

  • Din cauza temperaturilor scăzute, unghiile se rup, se exfoliază şi sunt foarte uscate. Cum trecem cu bine de sezonul rece? Iată 3 uleiuri care hidratează şi hrănesc unghia.

  • Unghiile pot semnala probleme de sănătate dacă ştii să le interpretezi reacţiile la diferite afecţiuni. Iată care sunt semnalele pe care ele ni le transmit!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1