Ce spune despre tine poziţia în care dormi

shutterstock-471596186.jpg

Persoanele care dorm pe burtă au o atitudine deschisă şi sunt joviale foto Shutterstock
clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Dormi ca un prunc sau te întinzi în tot patul? Aminteşte-ţi care este poziţia în care dormi cel mai des, pentru că acest detaliu poate dezvălui aspecte ale personalităţii.

Poziţia fetală sau a bebeluşului Poziţia fetală este cea mai comună poziţie dintre toate şi, aşa cum arată şi denumirea, îţi aduce aminte de origini, de fătul care se dezvoltă în pântec în aceeaşi poziţie. Dormitul în poziţia bebeluşului este recomandat de specialiştii în somnologie deoarece provoacă cele mai puţine întreruperi de somn. Unii sunt de părere că poziţia fetală nu este tocmai bună pentru că ar putea provoca dureri la nivelul gâtului şi spatelui, dar dacă ai o pernă confortabilă şi o saltea de bună calitate, aceasta nu ar trebui să fie o problemă pentru tine. Persoanele care obişnuiesc să doarmă aşa, sunt de fapt oameni sensibili şi uneori timizi, care caută siguranţă şi intimitate în relaţiile pe care şi le creează, de obicei, cu paşi mici.

Dormitul pe o parte cu un picior ridicat şi cu braţele strânse

Este a doua cea mai comună poziţie de dormit. Persoanele care dorm frecvent în această poziţie sunt persoane sociale şi nu ezită să converseze cu diferiţi oameni.

Citeşte aici mai multe despre relaţia dintre poziţia de somn şi personalitate.
 

Loading...

Citește și

  • După trei înfrângeri consecutive în 2010, sub comanda lui Ronny Levy, campioana a reuşit să termine un meci la egalitate. În Giuleşti, Unirea a jucat mai bine decât în meciurile anterioare şi putea chiar să câştige dacă ar fi fructificat şi alte ocazii avute. Ambele goluri ale partidei au fost înscrise cu capul, pentru gazde marcând veteranul Iencsi, iar pentru oaspeţi Bilaşco.

  • Te-ai gândit vreodată că mirosul dintr-o casă e tot atât de important ca şi designul ei? Că cele două elemente trebuie să se potrivească? Sau că mirosurile îţi influenţează starea de spirit? Designerul Click!, Cristina Joia, îţi spune ce arome să alegi în funcţie de anotimp, de stilul casei, de momentul zilei sau de starea ta de spirit.