Ce soluții ai pentru construcția unghiilor: gel, acril sau acrigel. Care ți se potrivește?

unghii.jpg

manichiura
Indiferent de problemele cu care te confrunți în ceea ce privește aspectul unghiilor, acestea se pot rezolva cu gel sau acril
Citeste tot despre: 

Orice femeie care trece pragul unui salon de manichiură-pedichiură își dorește să plece cu unghii impecabil realizate și foarte rezistente. Construcția unghiei poate fi realizată cu gel, cu acril sau cu acrigel.

Unghiile cu gel

Construcția de unghii cu gel este recomandată pentru persoanele care își doresc o manichiură impecabilă pentru o perioadă îndelungată, dar este foarte eficientă și pentru femeile ale căror unghii naturale nu sunt foarte rezistente, se rup repede sau se exfoliază imediat. Unghiile cu gel fac față cu brio încercărilor de zi cu zi la care sunt supusele mâinile noastre.

unghii_1.jpg

manichiura
Naturală, cu gel sau cu acril, manichiura este "cartea de vizită" a femeii

 

Un alt avantaj al construcției de unghii cu gel este că reușește să scape unghia de micile imperfecțiunii existente, cum sunt denivelările sau striurile, iar oja aderă mult mai bine pe gel și va avea luciul acela perfect pe care orice femeie îl visează, ne-a povestit Radu Ștefania Claudia, nail expert cu o bogată experiență în domeniu, care s-a confruntat cu situații diverse în ceea ce privește construcția unghiilor clientelor sale. 

Unghiile cu acril

Construcția de unghii cu gel este asemănătoare cu cea a unghiilor din acril, ambele fiind realizate din 2 substanțe ce formează aceeași consistență cu cea a unghiei. Spre deosebire de unghiile cu gel însă, unghiile cu acril nu necesită folosirea lămpii UV. Unghiile cu acril sunt rezistente, dar sunt și relativ flexibile în comparație cu cele cu gel.

claudia_manichiura.jpg

claudia manichiura
Claudia Radu realizează manichiuri dintre cele mai diverse
foto: arhivă personală

Femeile cu pat unghial foarte scurt se pot bucura în sfârșit de unghii lungi și frumoase. După purtarea îndelungată a unghiilor tehnice,patul unghial se mărește.

Unghiile cu acrigel

unghii_cu_acrigel.jpg

unghii cu acrigel
Manichiură făcută cu acrigel

Acrigelul este un produs care îmbină beneficiile și calitatiile gelului și ale acrilului. Este ideal pentru realizarea cu usurință a micilor corecții, cum ar fi colțuri lipsă sau diverse fisuri, putând fi utilizat la orice tip, formă și lungime de unghii. Acrigelul are o rezistență crescută la șocuri, își menține curba C, este usor de pilit și finisat.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • manichiura corai

    Oficial, este vară, așa că toate femeile oferă o atenție deosebită felului în care arată. Pe lângă îngrijirea aparte pe care o acordă corpului, manichiura și pedichiura capătă o importanță deosebită pentru cele care vor să fie nu doar îngrijite, ci și în trend.

  • Ce poate fi mai frustrant decât să-ţi faci unghiile azi, iar mâine să le vezi deja ciobite?! Multe femei dau vina pe oja de proastă calitate, sau pe muncile casnice pe care le-au făcut. Altele, obosite să-şi tot facă manichiura, renunţă sau optează pentru ojă semipermanentă, aplicată în saloanele de specialitate. Noi vă spunem că nu e cazul să renunţaţi la oja de acasă. Cu câteva mici trucuri, ea poate rezista mai bine de 4 zile pe unghii.