Ce să nu păstrezi niciodată sub pat

Citeste tot despre: 

Dacă te simți mereu obosită și ai un somn agitat, ar fi bine să arunci o privire asupra lucrurilor pe care le ai ascunse sub pat. Potrivit regulilor Feng Shui, anumite obiecte din cameră amplasate greșit îți pot lua din energia pozitivă și îți vor transmite stări negative.

Patul, un loc plin de energii

Patul este locul în care îți petreci o bună parte a timpului, fiind locul în care se petrec cele mai multe schimburi de energii. Se spune că obiectele asociate cu patul atrag vibrații negative, de aceea, e bine să nu așezi nimic sub el. În Feng Shui, Chi este o energie care trebuie să circule direct la tine și să vegheze atât deasupra ta, cât și dedesubtul tău. Dacă vei păstra vreun obiect personal sub locul în care dormi, vei observa cum sănătatea, norocul și relațiile personale vor începe să fie afectate, rând pe rând. Pentru a-ți spori energia, îndepărtează-le pe toate, curăță bine locul și stropește cu apă și busuioc.

Ce să nu păstrezi niciodată sub pat

Obiectele care trebuie îndepărtate imediat. Există câteva lucruri care nu ar trebui să existe sub patul tău. Printre ele se numără:

• Orice îți provoacă amintiri neplăcute sau triste – Chi, vibrația pozitivă, este împiedicată să ajungă direct la tine

• Fotografii sau cadouri din relațiile anterioare – îți vor aduce ghinion pe plan amoros

Află continuarea pe clickpentrufemei.ro!

Rugăciune către îngerul păzitor al vieții

10 caracteristici ale oamenilor puternici. Tu le ai?

Loading...

Citește și

  • Oare aspectul locuinţei îţi poate influenţa viaţa sentimentală? Astrid Schilling explică în „Feng Shui-ul dragostei” de ce praful dintr-o încăpere sau un pat prost poziţionat ne pot împiedica să ne întâlnim marea iubire sau ne pot afecta viaţa de cuplu.

  • Câteva schimbări în decorarea locuinţei pot atrage banii? Dacă putem folosi Feng Shui-ul pentru un plus de armonie, de ce nu ar funcţiona şi pentru a ne ajuta să devenim mai bogaţi?

  • reguli feng shui pentru birou

    Dacă biroul a devenit a doua ta casă, este important să lucrezi într-un mediu cât mai armonios şi plăcut. Click! îţi prezintă 8 reguli feng shui pentru birou.