Ce să mănânci ca să îţi crească părul?

fata.jpg

par alimentatie somon oua mancare
Deşi este greu de îngrijit, părul lung conferă un plus de feminitate.
www.clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Orice femeie şi-a dorit, cel puţin o dată, să aibă un păr lung, mătăsos şi frumos, ca o prinţesă de basm. Deşi este greu de îngrijit, părul lung conferă un plus de feminitate.

Dacă nu te-a înzestrat natura cu o podoabă capilară bogată, iată ce alimente trebuie să consumi pentru a creşte mai repede.

Somon

Somonul este foarte gustos şi bogat în vitamine şi omega 3, acizi care au rolul de a întări foliculii de păr şi de a stimula creşterea firelor. Consumă săptămânal o porţie de somon şi vei vedea cum firele tale se vor îmbogăţi treptat.

Ouă

Ouăle conţin proteine şi biotine, elementele necesare unei creşteri sănătoase a părului. De asemenea, ele te pot ajuta împotriva căderii părului, mai ales dacă le consumi dimineaţa. Aminoacizii din ouă au grijă de strălucirea părului tău, aşa că nu te sfii să mănânci un ou fiert, din când în când.

Află ce să mănânci ca să îţi crească părul pe clickpentrufemei.ro.

 

Cireșele au beneficii miraculoase pentru sănătate și te ajută să slăbești
Cura de slăbit cu leuştean

Loading...
 
 

Citește și

  • Lucia Paier, femeia care şi-a scos părul la vânzare cu 8.000 de euro are toate motivele să fie fericită. Un român stabilit în Italia i-a cumpărat părul de 1,15 m cu 10.000 de euro.

  • Alegerea ochelarilor de soare trebuie să se facă pe baza sfaturilor unui specialist, pentru a proteja ochii şi a evita efectele nocive ale razelor soarelui asupra acestora. Specialistul oftalmolog, Monica Pop, te învaţă cum să îţi alegi ochelarii de soare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1