Ce este vaza abundenței și cum îți poate aduce noroc la bani

ce_este_vaza_abundentei_si_cum_iti_poate_aduce_noroc_la_bani.jpg

Ce este vaza abundenței și cum îți poate aduce noroc la bani
Ce este vaza abundenței și cum îți poate aduce noroc la bani

Vaza abundenței este, conform tehnicilor feng shui, una dintre cele mai folosite și benefice moduri de a atrage prosperitatea financiară în viața ta. Învățăturile au fost aduse acum multe secole din India în China, iar de atunci vaza abundenței a devenit o tradiție sacră în cultura tibetană.

Ce este vaza abundenței și cum îți poate aduce noroc la bani

În practicile feng shui, aceasta este folosită ca o modalitate de a atrage norocul la bani în casă.

Cum îți faci o vază a abundenței?

În primul rând, este important să știi că tot ceea ce vei pune în vaza abundenței trebuie să aibă o însemnătate aparte pentru tine, adică o energie bună. Cu cât fiecare obiect ales are o însemnătate mai puternică pentru tine, cu atât acesta va avea un efect mai puternic. Poți alege și obiecte din cultura chineză care atrag prosperitatea, precum un Buddha zâmbăreț, sau cristale cu o energie despre care se spune că atrage prosperitatea.

Află pe clickpentrufemei.ro cum se face o vază a abundenței!

Deochiul, superstiție sau realitate? Află adevărul, ACUM

Cum scapi de energii negative. Ai nevoie doar de un ou

 

 

Loading...

Citește și

  • Câteva schimbări în decorarea locuinţei pot atrage banii? Dacă putem folosi Feng Shui-ul pentru un plus de armonie, de ce nu ar funcţiona şi pentru a ne ajuta să devenim mai bogaţi?

  • Oare aspectul locuinţei îţi poate influenţa viaţa sentimentală? Astrid Schilling explică în „Feng Shui-ul dragostei” de ce praful dintr-o încăpere sau un pat prost poziţionat ne pot împiedica să ne întâlnim marea iubire sau ne pot afecta viaţa de cuplu.

  • reguli feng shui pentru birou

    Dacă biroul a devenit a doua ta casă, este important să lucrezi într-un mediu cât mai armonios şi plăcut. Click! îţi prezintă 8 reguli feng shui pentru birou.