Cauzele căderii părului

pretty-woman-makeup-mirror-glamour-39250.jpeg

par caderea parului cauze anemie stres
Carența de proteine și anemia sunt două dintre principalele cauze ale căderii părului, dar pe lângă acestea pot fi și alte motive care duc la pierderea podoabei capilare.
www.clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

În general, carența de proteine și anemia sunt două dintre principalele cauze ale căderii părului. Dacă și tu te confrunți cu pierderea podoabei capilare dar nu suferi de aceste condiții, ar trebui să acorzi atenție. S-ar putea să fie altele cauzele!

Factori ereditari

Uneori, căderea părului nu este cauzată de o afecțiune sau de bătrânețe. Ereditatea este cea care îți afectează podoaba capilară. Consultă un medic pentru a afla care sunt genele care provoacă chelia  Şi vezi ce tratament trebuie să urmezi.

Anemie

Anemia apare când organismul se confruntă cu deficiență de fier. Acest mineral este esențial pentru producția de celule roșii. În plus, persoanele care suferă de anemie nu au suficientă hemoglobină, de aceea este îngreunaz transportul oxigenului către celulele corpului. Unul dintre principalele simptome ale anemiei este căderea părului, condiţie care este combătută după luarea tratamentului recomandat de medic. De asemenea, poți mânca mai multe alimente bogate în fier.

Descoperă care sunt cauzele căderii părului pe clickpentrufemei.ro

 

Așa combați căderea excesivă a părului!

7 soluţii pentru un păr cu probleme

Loading...