Bea această băutură și vei fi bronzată până la iarnă!

suc_bronz_click.jpg

bautura bronz alimente pigment piele
Cea mai eficientă metodă pentru a-ţi păstra bronzul este o dietă bazată pe alimente colorate.
www.clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Tocmai te-ai întors din vacanță și vrei ca nuanța ciocolatie a pielii să dureze mai mult? Pentru a-ți menține bronzul până la iarnă, încearcă această băutură!

Menține pigmentul pielii prin alimentație

Cea mai eficientă metodă pentru a-ţi păstra bronzul este o dietă bazată pe alimente colorate, bogate în betacaroten, cum sunt morcovii, roșiile, ardeii grași, cartofii dulci, spanacul, pătrunjelul, salata verde, andivele, caisele, dovleacul, mango, papaya, portocalele, prunele, pepenele galben.

Un studiu efectuat în 2011 Dr. Stephen de la Universitatea din Nottingham arată că un consum regulat de alimente cu niveluri ridicate de betacaroten nu schimbă textura pielii, ci o pigmentrează datorită substanțelor chimice naturale numite carotenoide, care se găsesc în compoziția lor.

Consumă-le cu măsură

Specialiștii atrag atenția că dacă obișnuiești să mănânci o cantitate foarte mare de alimente ce au în compoziția lor betacaroten, există riscul să faci carotenemie, o boală ce duce la modificarea culorii pielii. Afecțiunea nu pune viața în pericol. Când nu se mai consumă aceste alimente, pielea revine la culoarea sa normală.

Află cum să prepari această băutură pe clickpentrufemei.ro. 

 

Băutură uimitoare pentru eliminarea toxinelor din corp
Băutura care combate efectele negative ale fumatului

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1