Avocado, pasta minune pentru tenul tău. Această mască previne îmbătrânirea pielii

Citeste tot despre: 

Avocado este fructul minune eficient în alimentaţia de zi cu zi, căci are un conţinut mare de grăsimi mono-saturate şi poli-saturate, care au rolul de a menţine ritmul sănătos al inimii.

În plus, este eficient în scăderea colesterolului si conţine suficiente fibre şi proteine vegetale pentru o sănătate de fier a organismului tău. Însă, pe lângă faptul că poate fi consumat zilnic, avocado este şi vedeta tratamentelor cosmetice pentru piele. Una dintre măştile naturiste pentru ten, cu efect anti îmbătrânire are la bază pasta de avocado.

Însă, pe lângă faptul că poate fi consumat zilnic, avocado este şi vedeta tratamentelor cosmetice pentru piele. Una dintre măştile naturiste pentru ten, cu efect anti îmbătrânire are la bază pasta de avocado.

Citeşte continuarea articolului, aici!
Citeşte şi:
Ioana Ginghină, femeie fatală după divorţ. Mesaj radical pentru fostul soţ: "Eu apreciez ceea ce am"
Va fi lângă tine în cele mai grele momente. 20 lucruri pentru care eşti norocoasă dacă iubeşti un bărbat în zodia Taur

 

Loading...

Citește și

  • Deşi RADET a început, de câteva zile, alimentarea cu agent termic, nu toate locuinţele au primit căldură în calorifere. Astfel, mulţi dintre noi încă tremurăm de frig în case. Fiecare încearcă să se încălzească cum poate, însă este recomandat să urmezi câteva reguli  care nu vor da niciodată greş.

  • Muzica digitală ne-a permis să ne eliberăm de corvoada schimbării cd-urilor ori de câte ori doream să ascultăm altceva. Există o multitudine de playere pe piaţă - de unde să ştim pe care să-l alegem? Iată câteva sfaturi pentru a-ţi alege un aparat de muzică potrivit.

  • Alegerea ochelarilor de soare trebuie să se facă pe baza sfaturilor unui specialist, pentru a proteja ochii şi a evita efectele nocive ale razelor soarelui asupra acestora. Specialistul oftalmolog, Monica Pop, te învaţă cum să îţi alegi ochelarii de soare.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1