Avantajele gătitului pe hârtia pergament

Ultima actualizare:

1. Pastrezi savoarea si umezeala preparatului

Gatind diverse tipuri de carne (peste, pui) sau legume in hartia pergament, te asiguri ca ingredientele isi pastreaza sucurile in interior si se infuzeaza cu diversele condimente puse in pachetelul pergamentat.

2. Eviti sa folosesti grasimi

Da, este o tehnica foarte inteligenta de gatit, care te ajuta sa pregatesti mancaruri delicioase cu un continut mic de grasimi. Practic, nu ai nevoie decat de o lingurita de ulei sau un cubulet mic de unt, pe care sa il pui in papillota. Aburul va rezolva restul!

Continuarea pe Ghid Culinar

image
image
image
image
image
image
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
image
actualitate.net
image
actualitate.net