Alimente care te îngrașă fără să bănuiești

fructe_uscate_600x400.jpg

alimente ingrasa iaurt de evitat fructe uscate
O ceașcă cu mix de fructe uscate conține de 8 ori mai multe calorii decât una cu fructe proaspete.
www.clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Ai renunțat la dulciuri, mâncăruri grase și pâine, dar tot nu reușești să slăbești pe cât ți-ai dori. Câteva alimente îți sabotează în continuare cura, așa că trebuie să uiți de ele când ești la dietă.

Fructele uscate

În mod normal, ele sunt o alegere bună pentru gustări mai ales, dar tot varianta proaspătă este mai bună, cu atât mai mult când ești la cură. O ceașcă cu mix de fructe uscate poate ajunge să conțină de opt ori mai multe calorii și zaharuri decât una cu fructe care n-au trecut prin procesul de deshidratare. De pildă, 100 de grame de boabe de struguri au circa 70 de calorii, în timp ce aceeași cantitate de stafide ajunge la aproape 300 de calorii.

Iaurtul

Da, ai citit bine, chiar și iaurtul te poate îngrășa, dacă alegi unul sărac în grăsimi. Pentru a ajunge în acest stadiu, iaurtul este precesat intens. Cum gustul iaurtului degresat nu este tocmai plăcut, i se adaugă zahăr, ceea ce-l face un aliment dăunător în diete. Dacă alegi varianta care conține fructe, ai optat de fapt și pentru arome și coloranți care dau acel gust plăcut. Silueta nu-ți va fi amenințată însă de iaurtul simplu în care presari bucăți de fructe proaspete.

Află ce alte alimente te îngrașă fără să bănuiești pe clickpentrufemei.ro.

Loading...
 
 

Citește și

  • Nu eşti adeptul unei alimentaţii echilibrate? Mare atenţie! Ceea ce mănânci îţi poate dăuna sănătăţii. Află totul despre cele mai importante grupe alimentare care nu trebuie să-ţi lipsească din meniu de la Çagatay Demir, medic nutriţionist la Clinica Anadolu, din Turcia.

  • Dacă vrei să-ţi mai condimentezi un pic viaţa sexuală, află că există alimente, altele decât bine cunoscuta tripletă căpşuni-ciocolată-usturoi, care îţi pot da starea de spirit necesară unei seri... în doi. Uite ce trebuie să savurezi înainte de a merge la „culcare”!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1