Alege lacul de unghii în funcţie de culoarea pielii

femeie_unghii_lac_oja_manichiura_salon_shutterstock_9833860.jpg

La o piele albă, curată, poţi folosi orice nuanţă de ojă doreşti
La o piele albă, curată, poţi folosi orice nuanţă de ojă doreşti
Citeste tot despre: 

Odată cu soarele, cu vremea primăvăratică şi cu hainele mai vesele pe care le purtăm, parcă simţim nevoia să punem puţină culoare şi pe unghii. Tu ce nuanţă de ojă alegi? Te orientezi după tendinţe, după ce vezi că folosesc colegele de birou, sau te laşi purtată de inspiraţia de moment? Nici una, nici alta. Trebuie să alegi ce ţi se potriveşte.

Ai văzut că nuanţe de oje diferite dau diferit pe mâinile tale. Unele „te prind”, altele nu. Atunci, ce alegi dintre zecile, chiar sutele de nuanţe existente pe piaţa? Tatiana Litvinov, trainer internaţional şi unul dintre cei mai buni tehnicieni de unghii, te sfătuieşte să iei în calcul culoarea pielii tale.

“Cei care au pielea albă sunt nişte norocoşi, deoarece pot alege orice culoare doresc, însă problema intervine la pielea alb-roz, alb-galbenă şi pielea mai închisă. Pentru pielea alb-roz, de preferat să nu se folosească culori ce conţin prea mult roşu, deoarece pun în evidenţă tenta rozalie a pielii, dar nici albastru sau negru, ci să opteze pentru culori pastelate sau nude. Pentru cei cu pielea alb-galbenă recomand culorile reci (albastru, verde, violet), dar şi roşu sau negru. Pielea de culoare închisă se asortează bine cu alb, roşu, nude sau orice altă culoare pastelată şi caldă, mai puţin cele foarte întunecate, deoarece vor lăsa impresia unor mâini cu o piele bătrână”, explică Tatiana Litvinov.

tatiana_litvinov_3.jpg

Tatiana Litvinov este World Nail Champion 2015 şi susţine training-uri în toată Europa
Tatiana Litvinov este World Nail Champion 2015 şi susţine training-uri în toată Europa
Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1