Ai stat prea mult la plajă? Iată cum să-ţi îngrijeşti pielea după

femeie_par_plaja_click.jpg

piele plaja bronz ingrijire soare
Ai nevoie de remedii cu proprietăți calmante, hitratante și nutritive.
www.clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Ședințele prelungite la soare îți garantează un bronz de invidiat. Însă după o baie solară pielea are nevoie de o îngrijire specială, bazată pe măști vindecătoare.

Aceste preparate au rolul de a repara daunele produse de efectele nocive ale razelor ultraviolete asupra pielii. Ai nevoie de remedii cu proprietăți calmante, hitratante și nutritive. Altfel, riști ca pielea ta să se deshidrateze și să fie mai vulnerabilă la apariția ridurilor.

E bine să aplici pe corp uleiuri vegetale şi unturi bogate în acizi graşi esenţiali de care pielea are nevoie pentru a-şi păstra supleţea şi pentru a se regenera. Cele mai potrivite uleiuri sunt cele de migdale dulci, de jojoba, susan, argan şi de nuci de macadamia.

Cum calmezi pielea arsă de soare

Dacă ai exagerat cu statul la plajă, poţi reduce senzația de arsură produsă asupra pielii printr-o baie călduţă în care ai adăugat o cană cu făină de ovăz, care ajută la calmarea pielii. Efect calmant asupra pielii bronzate îl are şi iaurtul natural. Aplică pe pielea bronzată iaurt rece, de la frigider, şi lasă să acţioneze timp de un sfert de oră. Îndepărtează iaurtul cu apă la temperatura camerei.

Află cum îți îngrijești pielea după ce stai mult la plajă pe clickpentrufemei.ro. 

 

Ce riști dacă stai prea mult la plajă
Cum scapi de petele maronii provocate de soare

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Inhalaţiile sunt procedee eficiente şi accesibile pentru problemele  de sănătate care apar mai ales în sezonul rece.  Aceste terapii pot fi făcute acasă, fără eforturi-fizice sau financiare. După o zi stresantă, o inhalaţie înainte de culcare ne asigură un somn liniştit.

  • Vara şi-a intrat în drepturi depline şi abia aştepţi să mergi la plajă? Nu uita un lucru extrem de important: pielea ta are nevoie de pregătire, iar de acest aspect trebuie să te ocupi riguros, cu o lună înainte. Asta dacă nu vrei să te bronzezi cu pete, iar bronzul să se ducă imediat, după ce te întorci din vacanţă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1