Ai multe coşuri pe faţă? Iată cum poţi scăpa rapid de ele!

cosuri.png

cosuri, acnee, trucuri rapide, lamaie, remedii, gheata
Gheaţa strânge porii şi îndepărtează impurităţile
clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Cine nu s-a confruntat cu neplăcutele coşuri? Acestea reprezintă o inflamaţie a pielii, într-o zonă în care glandele sebacee sunt infectate de bacterii, se umflă şi se umplu cu puroi. Putem însă lupta împotriva lor cu remedii simple, pe bază de gheaţă, lămâie, pastă de dinţi şi nu numai.

Principala cauză de apariţie a coşurilor este excesul de sebum secretat de glandele sebacee. De regulă, coşurile apar pe faţă şi în zona gâtului, a spatelui şi a umerilor.

Sunt o mulţime de soluţii medicale în comerţ, care ameliorează problema inestetică a coşurilor, dar există şi leacuri simple şi la-ndemână, care pot face să dispară punguţele cu puroi.

Gheaţa

Poate fi folosită pentru a reduce rapid roşeaţa, umflarea şi inflamaţia, semne care apar odată cu coşurile. Gheaţa îmbunătăţeşte circulaţia sangvină din zona afectată, strânge porii şi îndepărtează impurităţile şi uleiul acumulat în piele. Poţi folosi cuburi de gheaţă sau bucăţi zdrobite, indiferent ce alegi remediul dă rezultate bune. Trebuie doar să rulezi gheaţa pe piele şi s-o ţii câteva secunde în dreptul coşului, apoi să repeţi mişcarea peste câteva minute.

Află pe clickpentrufemei.ro ce alte remedii combat rapid coşurile.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1